Dues victòries, dos empats i dues derrotes.
Juvenil A

Fi de lliga. 4a posició.

Vilaseca 0-0 Juvenil B

Empat sense gols del conjunt d’Alfonso Ortega, que serveix per mantenir la bona dinàmica, en un partit marcat per la lesió de Sergio Paz. Després de perdre el coneixement per un cop, el jugador va ser traslladat en ambulància a l’hospital. Per sort, i després de realitzar-li unes proves, va poder tornar a Cornellà.

Juvenil C 1-2 UAt. Horta

Segona derrota consecutiva dels nois de Toni Pons davant un rival que necessitava la victòria per continuar lluitant per sortir de la zona baixa de la classificació. Després del 0-0 al descans, Joan González va avançar al Cornellà des dels onze metres però un doblet del visitant Iván va permetre a l’Horta aconseguir el triomf. Andrés Manzanao, va aturar un penal en el tram final i va evitar el tercer gol.

CF Damm 0-3 Cadet A

Els homes de Dani Pérez van vèncer 0-3 a la Damm, gràcies al doblet de Marcos Augusto i al gol de Daniel i arriben als últims tres partits de lliga situats en la segona posició i amb opcions d’aconseguir el títol. Imparabales.

EF San Pedro San Pablo 0-4 Cadet B

Golejada del conjunt d’Alex Roca davant el tercer classificat. Les dianes de Carles Garrido, Adrián Bobi, Juan Ramón i Xavi Moreno van permetre sumar els 3 punts per mantenir la bona dinàmica i situar a l’equip en la quarta posició.

At. Segre 1-0 Infantil A

Derrota de l’Infantil A al Municipal Ramón Farrús. Els locals, que feia 7 jornades que no guanyaven, es van avançar al marcador als 20 minuts de partit i van mantenir el mínim avantatge fins al final.

Infantil B 3-3 CE L’Hospitalet

Empat davant un rival de la zona alta en un partit competit i igualat. Es van avançar els visitants als 10 minuts (0-1), resultat amb el qual es va arribar al descans. Però en la segona meitat, els verds van reaccionar i li van donar la volta al marcador mitjançant Manuel Vila i Mateo. I en uns minuts finals bojos, l’Hospi va empatar, el Cornellà es va tornar a avançar gràcies al gol d’Hugo Valdelvira i els visitants, en l’últim sospir, van igualar definitivament.