A TORNAR A GUANYAR EN UN ESCENARI SEMPRE COMPLICAT

Inicio » Notícies » Actualitat » A TORNAR A GUANYAR EN UN ESCENARI SEMPRE COMPLICAT
/ Actualitat, Actualitat Primer Equip, La prèvia, Notícies

A TORNAR A GUANYAR EN UN ESCENARI SEMPRE COMPLICAT

La UE Cornellà visitarà El Collao per enfrontar-se al CD Alcoyano.
La Unió Esportiva Cornellà visitarà a l’històric CD Alcoyano en el partit corresponent a la 27a jornada de lliga.

Els homes de Xavi Calm necessiten tornar a assaborir la victòria després de 4 jornades sense guanyar. Les derrotes a domicili davant Badalona i Hèrcules i els empats a casa davant Lleida i Castellón han portat al Cornellà fins a la cinquena posició de la taula amb 41 punts, on porta instal·lat 2 jornades.

La temporada passada, els verds van aconseguir, amb dos gols d’Enric Gallego, la primera victòria de la història en el difícil estadi de El Collao.

En una situació oposada i amb bastantes urgències es troba el CD Alcoyano. Després de dues derrotes consecutives, l’equip s’ha situat en la posició de promoció de descens amb 29 punts, 1 per sobre del descens i empatat a punts amb la zona de permanència. Després d’aquesta situació, l’entitat valenciana ha decidit prescindir de l’entrenador, Vicente Mir. El diumenge, davant el Cornellà, Mario Fuentes (el que era segon de Mir i ex-jugador de l’entitat) es farà càrrec de l’equip.

CD Alcoyano i UE Cornellà, a Segona Divisió B, s’han enfrontat quatre vegades a El Collao:

Temporada 14/15: Alcoyano 1-0 UEC

Temporada 15/16: Alcoyano 3-1 UEC

Temporada 16/17: Alcoyano 1-1 UEC

Temporada 17/18: Alcoyano 1-2 UEC

El míster, Xavi Calm, no podrà comptar amb Pep Caballé (sanció), Carlos Esteve i Borja (lesió).

SEGUIMENT

El duel entre Alcoyano i Cornellà es podrà seguir en directe a través del compte oficial de Twitter del club: @ue_cornella.

HORARI I ÀRBITRE

El partit es disputarà demà -diumenge- 3 de març a les 17 hores a El Collao i serà dirigit pel col·legiat José Antonio Sánchez Villalobos (Comitè Territorial Andalús).

ZONA MIXTA

XAVI CALM: “Tenim clar que si volem mantenir-nos a dalt no podem fallar, l’equip ho sap i està preparat per anar al camp de l’Alcoyano a la recerca dels 3 punts. Crec que l’equip ha estat i està molt sòlid defensivament i no em preocupa el fet d’haver encaixat gols al final en els últims minuts. Al camp de l’Alcoyano sempre es respira gran ambient de futbol i buscarem competir al màxim per obtenir la recompensa”

© 2024 - U.E. CORNELLÀ. Powered by: aloewebs