RESUM FUTBOL BASE UE CORNELLÀ

Inicio » Notícies » Actualitat » RESUM FUTBOL BASE UE CORNELLÀ
/ Actualitat, Futbol base, Notícies

RESUM FUTBOL BASE UE CORNELLÀ

19-20 de novembre.

CF Damm 1-0 Juvenil A (Divisió d’Honor, jornada 11)

En un partit molt intens i disputat, la balança es va decantar en una rigorosa acció des dels onze metres. Malgrat la derrota, el conjunt de Dani Pérez continua en la zona mitja/alta de la taula. Dissabte que ve, jornada a casa davant el CF Badalona.

Juvenil B 3-2 UE Figueres (Lliga Nacional, jornada 9)

El conjunt d’Alfonso Ortega va superar la derrota al camp del Jabac amb un treballat triomf davant un combatiu Figueres. Els gols, obra de Balde i Héctor (x2). Diumenge que ve, desplaçament al camp del CF Damm.

Juvenil C 1-2 CF Blanca Subur (Preferent, jornada 9)

Derrota a casa del conjunt de Víctor Irala davant un rival directe. Es van posar per davant els verds gràcies a la diana de Juan però poc va durar el mínim avantatge en el marcador. Amb empat es va arribar al descans. Ja en la segona meitat, els visitants van aconseguir remuntar i es van emportar els 3 punts. Diumenge que ve, visita al camp de la UE Castelldefels.

CF Damm – Cadet A (Divisió d’Honor, jornada 9)

El partit es jugarà el 13 de desembre. La pròxima jornada, duel a casa contra la Fundació Badalona.

Cadet B 1-6 CE Sabadell (Preferent, jornada 9)

Malgrat l’ampli resultat, l’equip va competir i va merèixer molt més, especialment durant la primera meitat i el primer tram de la segona. Gol d’Iker. Dissabte que ve, visita al camp del Cambrils Unió.

Infantil A – CF Damm (Divisió d’Honor, jornada 9)

El partit es jugarà el 23 de novembre. La pròxima jornada, contra el RCD Espanyol, també queda ajornada.

FC Can Buxeres 1-4 Infantil B (Preferent, jornada 9)

Gran partit de l’equip, que es va imposar a un dur rival. Malgrat arribar perdent al descans, els verds van reaccionar en la segona meitat i, amb un jugador menys, van marcar quatre gols, obra de Mimoun, David (x2) i Max. La pròxima jornada, contra el RCD Espanyol, queda ajornada.

Aleví A +10-0 CD Fontsanta Fatjó (Tercera Divisió, jornada 7)

Superioritat i efectivitat dels nostres en el derbi davant el conjunt groc. Dissabte que ve, visita al camp del FC Santboià.

© 2024 - U.E. CORNELLÀ. Powered by: aloewebs