UNA IL·LUSIÓ QUE ENS ENFORTEIX (3-0)

Inicio » Notícies » Actualitat » UNA IL·LUSIÓ QUE ENS ENFORTEIX (3-0)

Victòria contundent per estrenar la segona fase.

La UE Cornellà ha començat la segona fase de competició de la millor manera possible, sumant els 3 punts davant l’Atlético Levante i allargant la gran dinàmica al Nou Municipal.

Des de l’inici, el Cornellà ha sortit decidit a imposar-se en el joc. En els primers compassos, Víctor i Pablo Fernández han inquietat l’àrea visitant amb aproximacions de perill. Superat el tram inicial, el partit s’ha interromput per la lesió del col·legiat que, minuts més tard, ha hagut de ser substituït per un dels assistents.

Prop del descans, noves aproximacions. Primer amb un tret de Víctor Fernández que ha atrapat el porter de l’At. Levante. I tot seguit, amb un servei de cantonada que ha posat en serioses dificultats al rival.

Ja en el segon temps, després d’un primer acostament del filial granota, els verds han estat superiors i s’han avançat en el marcador gràcies al gol de Chiki, culminant una molt bona acció col·lectiva. Dos minuts després, a pilota aturada, Pablo Fernández ha rematat un perfecte centre d’Agus Medina per situar el 2 a 0 en el marcador.

Amb aquest còmode avantatge en el marcador, totalment merescut, el Cornellà ha continuat dominant i generant perill. D’aquesta manera ha estat com Agus Medina, més viu que mai en una acció de dubte del conjunt visitant, ha sentenciat amb el tercer.

Triomf merescut, quart consecutiu al Nou Municipal, per estrenar la segona fase de competició. Els verds es mantenen en la zona alta d’aquest Subgrup D, en la lluita per aconseguir la Primera RFEF.

La setmana vinent, la UE Cornellà visitarà al CF La Nucia (diumenge 11 d’abril, 12h).

Estadi: Nou Municipal

Resultat: UE Cornellà 3-0 Atlético Levante UD

Gols: 1-0 (Chiki, 56′) / 2-0 (Pablo, 58′) / 3-0 (Agus Medina, 78′)

Àrbitre: Francisco J. Fernández Cintas. Ha amonestat els locals Guzmán, Max Marcet i Estellés, i el visitant Giorgi.

UE CORNELLÀ: Ramón, Kevin Presa, Eloy (Álex Serrano, 87′), Chiki (Dorca, 66′), Guzmán (Estellés, 66′), Pablo Fernández, Pol Moreno, Borja García, Agus Medina, Víctor Fernández (Max Marcet, 74′) i Gerard (Gonzalo, 87′).

ATLÉTICO LEVANTE: Pablo, Peña (Giorgi, 72′), Toni Herrero, Villalon, Cantero (Pana, 72′), Blesa (Granados, 80′), Ferni, P. Íñiguez, Sevikyan (Soberón, 62′), Raúl Alcaina (Joan, 62′) i Joseda.