UE CORNELLÀ 1-0 CD ATLÉTICO BALEARES (JORNADA 4)

Inicio » Notícies » Actualitat » UE CORNELLÀ 1-0 CD ATLÉTICO BALEARES (JORNADA 4)

La primera ja ha arribat.

La Unió Esportiva Cornellà ha aconseguit el primer triomf de la temporada, a l’RCDE Stadium i en l’última acció del partit mitjançant Eliseo.

Han sortit bé al partit els homes de Gonzalo Riutort. La primera aproximació de perill ha arribat de les botes de Nahuel, després d’assistència de Redru als 20 minuts de joc, encara que la més clara del primer temps ha estat per l’Atlético Baleares amb una rematada al pal.

En la segona meitat, amb el pas dels minuts, els homes de Jordi Roger han tingut un parell d’ocasions clares però s’han trobat, primer, amb una gran mà de Lucas Anacker i, més tard, amb el travesser. Sense fortuna en les àrees el partit s’encaminava a acabar sense gols, no obstant això, en l’últim minut del temps afegit, Eliseo ha aparegut en un servei de cantonada per marcar i estrenar el caseller de punts de la UEC a Primera Federació.

El proper diumenge, la UE Cornellà tornarà a jugar a l’RCDE Stadium davant el CD Castellón, en el partit corresponent a la cinquena jornada de la Primera Federació.

FES-TE ABONAT! CLICK AQUÍ

Estadi: RCDE Stadium

Competició: Jornada 4 – Primera Federació grup II

Gols: 1-0 (Eliseo, 90+′)

Àrbitre: Carlos Muñiz Muñoz. Ha amonestat el local Redru, i els visitants Iñaki, Dioni, Lucas De Vega i Kaxe.

UE CORNELLÀ: Lucas, Gerard, Andreu, Eliseo, Gil (Alfred, 68′), Kike (Pere, 61′), Redru, Fullana (Alex López, 80′), Folch, Nahuel (Nana, 68′) i Baldrich (Enri, 80′).

CD ATLÉTICO BALEARES: Lucas, Laure, Iñaki, Josep, Kaxe, Canario, Pastrana (Miguelete, 68′), Dioni (Uzo, 68′), Lucas De Vega (Toni Ramón, 74′), Carlos (Alfonso, 52′) i Fornies.