UE CORNELLÀ 0-1 REAL SOCIEDAD B (CRÒNICA J6)

Inicio » Notícies » Actualitat » UE CORNELLÀ 0-1 REAL SOCIEDAD B (CRÒNICA J6)

Ensopegada al Palamós-Costa Brava.

La UE Cornellà ha caigut per la mínima davant el filial de la Real Sociedad en el primer partit de l’equip a l’Estadi Municipal Palamós-Costa Brava.

Els homes de Gonzalo Riutort no han aconseguit imposar-se al seu rival en la primera meitat. Els visitants, des de l’inici, han mantingut la iniciativa i s’han aproximat a l’àrea defensada per un Yari molt encertat sota pals. Però als 36 minuts de joc, en una falta en la frontal, el visitant Mikel Goti ha situat el 0 a 1. Uns minuts després, just abans del descans, una per a cada costat; primer Yari ha evitat el segon gol de la Real B i tot seguit Gonpi ha tingut una oportunitat per empatar.

Després d’uns 45 primers minuts en els quals la UEC no s’ha sentit còmode, el segon acte ha deixat pas a l’equilibri i la igualtat. El Cornellà, amb criteri i diversos canvis, ha començat a generar joc sobre l’àrea rival, no obstant això, la falta de fluïdesa en zona ofensiva ha privat l’equip d’obtenir una recompensa que, especialment en la segona part, ha merescut.

El proper dissabte 7 d’octubre, la UE Cornellà visitarà Las Llanas per enfrontar-se al Sestao River.

• Declaracions post-partit de Gonzalo Riutort: CLIC AQUÍ

Estadi: Palamós-Costa Brava

Competició: Jornada 6 – Primera Federació grup I

Gols: 0-1 (Mikel Goti, 36′)

Àrbitre: Pablo Monterrubio Torres. Ha amonestat els locals Andreu i Eudald, i els visitants Aramburu i Marín.

UE CORNELLÀ: Yari, Andreu, Vilaplana, Toni Arranz (Mamor, 82′), Clau Mendes, Kike López (José Mas, 45′), Ayala (Pedro Soma, 82′), Canario, Caballero, Eudald (Koffi, 88′) i Gonpi (Marc Tenas, 45′).

REAL SOCIEDAD B: Ayesa, Aramburu (Iñaki, 78′), Cantero, Gorroatxategi, Marín, Fiabema (Ochieng, 76′), Goti (Ekain, 76′), Magunazelaia, Azkune (Ander Zoilo, 60′), Agote (Alberto Dadie, 60′) i Martín.