TREBALL DESCOMUNAL I TERCERA VICTÒRIA CONSECUTIVA (2-0)

Inicio » Notícies » Actualitat » TREBALL DESCOMUNAL I TERCERA VICTÒRIA CONSECUTIVA (2-0)
/ Actualitat, Actualitat Primer Equip, Crònica, Notícies

La UE Cornellà supera al Vila-real B en un gran partit i se situa a 3 punts del playoff.
Després de realitzar un gran treball en el primer temps, el Cornellà ha marcat dos gols en menys de 10 minuts i ha sumat la tercera victòria consecutiva i la quarta en els últims cinc partits de lliga disputats.

Després d’un inici igualat, en el qual les ocasions amb prou feines s’han produït, el Cornellà ha agafat lleugerament el domini del partit i ha mantingut la possessió. Als 25 minuts, un contratemps en forma de xoc ha obligat a realitzar el primer canvi; Borja ha deixat el seu lloc a Roman. Els visitants, pocs minuts més tard, també han hagut de realitzar una substitució per lesió.

A partir d’aquí, els verds han tingut alguna aproximació sense seriós perill, no obstant això, faltant poc per al descans, han fregat el gol en dues ocasions. Primer, amb un potent tret d’Agus Medina a l’escaire que Joan ha allunyat amb una bona intervenció. I després, en una falta lateral llançada per Agus que Roman ha rematat per sobre del travesser després de deixar enrere a tota la defensa.

En el segon temps, els de Xavi Calm han començat avisant. Als 5 minuts, Carlos Esteve ha rematat un servei de cantonada que ha sortit fregant el travesser. Tot seguit, Eloy Gila ha enganxat un centre lateral però no ha estat encertat en la finalització.

Tanta insistència ha tingut la seva recompensa als 56 minuts; Agus Medina ha controlat a la perfecció a l’interior de l’àrea un centre des del costat esquerre d’Eloy Gila i ha rematat al fons de la xarxa per marcar el primer.

Sense pràcticament temps per reaccionar, i amb un Cornellà avisant de nou amb un tir de falta d’Agus que Joan ha refusat, ha arribat el segon. Eloy Gila, des del segon pal, ha rematat de cap de forma magistral un centre de Ricard.

Amb dos gols en menys de deu minuts, els verds han encarrilat el partit i s’han mostrat molt seriosos en defensa, aconseguint mantenir la porteria a 0 i ampliant a 5 els partits en els quals el Vila-real B s’ha quedat sense marcar en el Nou Municipal.

Ja en el tram final, el més destacat, sens dubte, ha estat el debut en lliga del juvenil Gerard Fernández “Peque”, que ja es va estrenar, i va marcar, dijous passat en Copa Federació davant el Teruel. Avui, ha entrat per Eloy Gila i ha disputat els seus primers minuts a Segona Divisió B.

La setmana vinent, el Primer Equip visitarà al RCD Espanyol B (diumenge, 12:00h).

FITXA TÈCNICA

Estadi: Nou Municipal

Resultat: UE Cornellà 2-0 Vila-real B CF

Gols: 1-0 (Agus Medina, 55′) / 2-0 (Eloy Gila, 63′)

Àrbitre: Germán Cid Camacho. Ha amonestat als locals Carlos Esteve, Goldar i Manu Torres i als visitants Simón i Carlos.

UE CORNELLÀ: Ramón, Pere, Manu Torres, Goldar, Borja (Roman, 27′), Fall, Eloy (Peque, 90′), Pep Caballé, Carlos Esteve (Jaume Pascual, 66′), Agus Medina i Ricard.

VILA-REAL B: Joan, Andrei, Edu (Rubén, 73′), Roger (Pepe, 29′), Carlos, Ramón, Iván, Lozano, Simón (Mario, 60′), Akale i Villa.

XAVI CALM“Hem fet un dels partits més complets a casa, vencent a un gran rival i deixant la porteria a 0. Estic molt content. L’equip competeix cada partit amb l’objectiu d’aconseguir els 3 punts i així ho seguirà fent. Content també pel suport que ens ha donat l’afició”