Inicio » Notícies » Actualitat » RESUM FUTBOL BASE UE CORNELLÀ
/ Actualitat, Futbol base, Notícies

11-12 de març.

Juvenil A (Divisió d’Honor)

Després de la jornada de descans, els verds rebran la FE Grama dissabte que ve a les 16:30h.

Juvenil B 2-1 FC Martinenc (Lliga Nacional, jornada 21)

El conjunt d’Alfonso Ortega, que va haver de jugar en inferioritat tota la segona meitat per expulsió, va aconseguir la tercera victòria consecutiva gràcies als gols de Benet i Onan. Dissabte que ve, visita al camp del CE Sabadell.

Juvenil C 6-0 CE Manresa (Preferent, jornada 21)

No afluixa el conjunt de Víctor Irala que, novament, va tornar a superar amb contundència el seu rival. Joel va avançar l’equip en els primers compassos de partit i, després del descans, va anotar tres gols més. Leo i Barrantes van completar la golejada. Diumenge que ve, visita al camp del FC Santboià.

UE Sant Andreu 3-1 Cadet A (Divisió d’Honor, jornada 21)

Malgrat avançar-se en el marcador des del punt de penal mitjançant Cheikh, els verds no van aconseguir sumar en la seva visita al Narcís Sala. Abans del descans els locals van empatar, i ja en la segona meitat van completar la remuntada. Dissabte que ve, jornada a casa davant l’At. Segre.

Cadet B 2-0 CF Martorell (Preferent, jornada 21)

Victoria important per a un Cornellà que, amb el partit pendent davant el Nàstic, continua mirant cap a la zona alta del grup. Contra el Martorell, Abde i Unai van fer els gols de la victòria en la segona meitat. Diumenge que ve, visita al camp del CD Tortosa.

Infantil A 1-0 At. Segre (Divisió d’Honor, jornada 21)

Cinquena victòria consecutiva. Gran partit dels nostres que van aconseguir superar un rival que arribava en dinàmica molt positiva. Benito, en el segon temps, va fer l’únic gol del partit. Dissabte que ve, visita al camp del Vic Riuprimer.

FC Martinenc 2-2 Infantil B (Preferent, jornada 21)

Partit molt competit el que van disputar els verds que, malgrat tenir opcions per emportar-se la victòria, van sumar un valuós punt davant el segon classificat. Max (x2) va ser l’autor dels gols. Dissabte que ve, jornada a casa davant el CE Sabadell.

AE Abrera 1-11 Aleví A (Tercera Divisió, jornada 19)

Els verds, líders en solitari amb ple de victòries, continuen mostrant una clara superioritat. Dissabte que ve, jornada a casa contra el CF Corbera.