Inicio » Notícies » Actualitat » RESUM FUTBOL BASE UE CORNELLÀ
/ Actualitat, Futbol base, Notícies

26-27 de novembre.

Juvenil A 0-1 CF Badalona (Divisió d’Honor, jornada 12)

Els verds van competir i van tenir les seves opcions però no van poder superar un rival que va plantejar un seriós partit. Primera derrota de la temporada a casa. Dissabte que ve, desplaçament al camp de la SD Huesca.

CF Damm 2-0 Juvenil B (Lliga Nacional, jornada 10)

L’equip d’Alfonso Ortega no va poder sumar en la seva visita a un exigent escenari. Després del resultat d’empat al descans, la balança es va decantar cap al costat local amb un penal i, uns minuts després, amb una acció de servei de cantonada. El proper cap de setmana, jornada de descans.

UE Castelldefels 1-4 Juvenil C (Preferent, jornada 10)

Triomf molt important del conjunt de Víctor Irala, que va posar fi a una negativa dinàmica de resultats. Els verds es van mostrar superiors i van saber controlar el partit en tot moment. Els gols, obra d’Alejandro (x2), Juan i Jonathan. El proper cap de setmana, jornada de descans.

Cadet A 2-1 Fundació Badalona (Divisió d’Honor, jornada 10)

Victòria important dels verds davant l’últim classificat. Els nois de Carlos Roa es van mostrar superiors al seu rival i van situar el 2-0 en el marcador gràcies als gols de Riki i Cheikh. Ja en el tram final, els visitants van retallar distàncies i van tenir les seves opcions per empatar. El pròxim cap de setmana, jornada de descans.

Cambrils Unió 1-3 Cadet B (Preferent, jornada 10)

Gran feina de l’equip, que es va fer amb els 3 punts en un escenari complicat. Els verds es van avançar mitjançant Alessandro, però abans del descans els locals van empatar. En el segon temps, els nois van sortir endollats i van sentenciar amb dos gols més, obra de Lynel i Abdel. El proper cap de setmana, jornada de descans.

Infantil A (Divisió d’Honor, jornada 10)

L’equip va disputar entre setmana el seu partit ajornat davant el CF Damm, que es va saldar amb derrota (0-2). Encara queda pendent el duel contra el RCD Espanyol, que es disputarà dijous 1 de desembre. El proper cap de setmana, jornada de descans.

Infantil B (Preferent, jornada 10)

L’equip disputarà el partit de la desena jornada contra el RCD Espanyol divendres 2 de desembre. El proper cap de setmana, jornada de descans.

Aleví A (Tercera Divisió, jornada 8)

L’equip disputarà el partit de la vuitena jornada contra el FC Santboià dissabte 3 de desembre.