Inicio » Notícies » Actualitat » RESUM FUTBOL BASE UE CORNELLÀ
/ Actualitat, Futbol base, Notícies

Tres victòries, dos empats i dues derrotes.

CD Ebro 1-1 Juvenil A (Divisió d’Honor, jornada 25)

Nou empat del conjunt de Gonzalo Riutort en terres aragoneses, el dotzè aquest curs. Amb aquest resultat, els verds es mantenen en la zona mitjana de la taula. Dissabte que ve, duel a casa davant la UD Montecarlo.

Juvenil B 0-0 UE Llagostera-Costa Brava (Lliga Nacional, jornada 25)

No va poder sumar els 3 punts el conjunt de Dani Pérez davant un Llagostera situat per sota en la classificació. Empat sense gols en un partit en el qual va faltar encert en zona d’atac. Diumenge que ve, visita al camp del CE Manresa, rival directe en la taula.

Juvenil C 6-0 CF Terres de l’Ebre (Preferent, jornada 22)

Nova gran victòria del conjunt de Víctor Irala, que va dominar el partit de principi a fi. Els gols, obra de Geri (x3), Sergi, Alejo i Tejada. Dissabte que ve, visita al camp de la UE Castelldefels.

Cadet A 3-0 FC Santboià (Preferent, jornada 22)

Nou triomf del conjunt de Mario García, amb gols de Thierno, Joel i Izan, que li serveix per mantenir un ampli avantatge respecte els seus perseguidors. Dissabte que ve, visita al camp del CF Martorell.

CF Igualada 2-3 Cadet B (Preferent, jornada 22)

Els d’Antoni Teixidó van realitzar un partit molt seriós, amb remuntada inclosa. Després de l’1 a 1 al descans, els verds es van posar per davant en la segona meitat però l’Igualada va empatar en l’últim minut del temps reglamentari. Ja en l’afegit, en una acció a la contra, va arribar el definitiu 2-3 obra de Doblas. Diumenge que ve, duel a casa contra l’EF Gavà.

CE Sabadell 4-2 Infantil A (Divisió d’Honor, jornada 22)

Un inici amb dos gols en contra va posar molt difícil el partit per als de David Milán. Després del 4-1 al descans, els verds ho van intentar però únicament van aconseguir anotar un gol més. Diumenge que ve, l’Infantil A rebrà el Sant Cugat FC.

Infantil B 1-3 Pª Barc. Cinc Copes (Preferent, jornada 22)

Els nois de Sergi Borrallo no van poder acabar amb la mala dinàmica davant un rival de la zona alta de la taula. Després del gol inicial en contra, els verds van aconseguir igualar però van encaixar el segon abans del descans. Ja en la segona meitat, va arribar la sentència. Diumenge que ve, desplaçament al camp del FC Martinenc.