Inicio » Notícies » Actualitat » RESUM FUTBOL BASE UE CORNELLÀ
/ Actualitat, Futbol base, Notícies

Quatre victòries, un empat i dues derrotes.

FC Barcelona 1-1 Juvenil A (Divisió d’Honor, jornada 13)

El Cornellà va merèixer més davant el líder del grup. Els verds, després de competir a un gran nivell, es van avançar en el marcador als 76 minuts amb un golàs de Tim Caroutas, no obstant això, els blaugrana van igualar el partit en el temps afegit. Dissabte que ve, duel a casa davant el Cerdanyola FC.

Juvenil B 2-0 CF Badalona (Lliga Nacional, jornada 13)

Després d’un gran partit davant un rival molt exigent, els nois de Dani Pérez es van fer amb els 3 punts gràcies als gols de David Pons i Nil Valero. La setmana vinent, descans pel pont de desembre.

Juvenil C 1-2 CD La Floresta (Preferent, jornada 10)

En un duel sota control i en el qual els de Víctor Irala es van posar per davant gràcies al gol de Markel, els visitants van igualar en la segona meitat i, malgrat fallar dos penals al 80′, van remuntar el partit en l’última acció del partit. La setmana vinent, descans pel pont de desembre.

Cadet A 6-0 UE Rapitenca (Preferent, jornada 10)

Partit dominat des del principi i nou triomf que manté l’equip en la segona posició. Els gols, obra de Víctor (x3), Lucas, Jonathan i Sergi. La setmana vinent, descans pel pont de desembre.

At. Segre 2-3 Cadet B (Preferent, jornada 10)

Gran victòria davant el líder del grup, que arribava invicte al partit. Els d’Antoni Teixidó es van avançar per partida doble en el marcador, gràcies a les dianes d’Oscar i Iker, i al descans es va arribar 1-3, gol obra d’Eric. Ja en el segon temps, els locals van tornar a marcar i els verds van aguantar a la perfecció fins al final. La setmana vinent, descans pel pont de desembre.

CF Damm 3-1 Infantil A (Divisió d’Honor, jornada 10)

Derrota davant un rival que va estar millor. En el primer temps els verds van concedir en excés i es van anar perdent al descans 2-0. Ja en el segon acte, reacció dels nois de David Milán que van retallar distàncies des del punt de penal. En el tram final, quan més ho estava intentant l’equip, va arribar la sentència. La setmana vinent, descans pel pont de desembre.

Infantil B 3-2 FE Grama (Preferent, jornada 10)

Tercer triomf consecutiu, aquesta vegada davant un rival de la zona baixa de la taula. Amb un gol en pròpia del rival, els visitants li van donar la volta al marcador, no obstant això, ja en la segona part, els de Sergi Borrallo van estar a l’altura i van generar perill per, primer igualar, i poc després remuntar el partit gràcies a les dianes de Rober i Ousmane. La setmana vinent, descans pel pont de desembre.