Inicio » Notícies » Actualitat » RESUM FUTBOL BASE UE CORNELLÀ
/ Actualitat, Futbol base, Notícies

Cinc victòries, cap empat i dues derrotes.

Juvenil A 3-0 RCD Mallorca (Divisió d’Honor, jornada 10)

Gran partit del conjunt de Gonzalo Riutort davant un equip de la part alta de la classificació. Ritme, efectivitat i molta serietat per part dels nostres. Els gols, obra de Walid, Gorriti i Adam. La propera jornada, desplaçament al camp del CE Europa.

AEC Manlleu 1-2 Juvenil B (Lliga Nacional, jornada 10)

Els de Dani Pérez van tornar al camí de la victòria davant un dur rival que va posar les coses difícils. Els verds es van avançar gràcies a la diana de Nico Silva però el Manlleu va igualar abans del descans. Ja en el segon acte, el mateix Nico va fer el segon i definitiu 1-2. Dissabte que ve, duel a casa davant el Girona FC.

Terres de l’Ebre 2-3 Juvenil C (Preferent, jornada 7)

Després del 0-0 al descans, la segona meitat va començar de la millor manera possible amb el gol de Tejada per als nostres, no obstant això, els verds es van quedar amb un home menys per expulsió i els locals van empatar. A partir d’aquí, els de Víctor Irala van tornar a marcar i van situar l’1-3 en el marcador. Ja al final, els locals van fer el 2-3 definitiu. Diumenge que ve, jornada a casa enfront del Castelldefels.

FC Santboià 0-8 Cadet A (Preferent, jornada 7)

Des de l’inici, domini i superioritat del conjunt dirigit per Mario García. Els gols, obra de Pedro (x2), Jan (x2), Alejandro, Jonathan, Amadou i Jon. El proper dissabte, el Cadet A rebrà el CF Martorell.

Cadet B 1-3 CF Igualada (Preferent, jornada 7)

Malgrat les múltiples baixes, els d’Antoni Teixidó van realitzar un gran partit. Els visitants es van avançar i es van anar vencent al descans per la mínima. En el segon temps, els verds van empatar i van tenir opcions per posar-se per davant, no obstant això, l’Igualada es va emportar la victòria. La pròxima jornada, el Cadet B visitarà la EF Gavà.

Infantil A 4-0 CE Sabadell (Divisió d’Honor, jornada 7)

Partit molt complet de tot l’equip. Després d’un inici igualat, el Cornellà es va posar per davant en el marcador als 25 minuts mitjançant Raúl. Els de David Milán van trepitjar l’accelerador i van marcar dos gols més abans del descans, obra de Jan i novament de Raúl. Ja en la segona meitat, va arribar la sentència de les botes de Jan. El proper diumenge, visita al camp del Sant Cugat.

Pª Barc. Cinc Copes 2-0 Infantil B (Preferent, jornada 7)

Després d’una bona primera meitat del conjunt de Sergi Borrallo, els verds van encaixar en l’últim minut. En el segon temps, en una altra acció a pilota aturada, els locals van sentenciar. Dissabte que ve, l’Infantil A rebrà el FC Martinenc.