Inicio » Notícies » Actualitat » RESUM FUTBOL BASE UE CORNELLÀ
/ Actualitat, Futbol base, Notícies

Quatre victòries, un empat i una derrota.

FC Barcelona 5-1 Juvenil A (Divisió d’Honor, jornada 16)

Primera meitat marcada per l’absència de joc i fortalesa defensiva dels nostres, que el rival va aprofitar per marxar-se al descans vencent 3 a 0. En la segona part, el Cornellà va millorar però el marcador estava molt favorable per als locals. En el tram final, de penal, Valter va fer l’únic gol a favor.

Juvenil B 2-0 CF Vilaseca (Lliga Nacional, jornada 16)

Victòria vital en un partit seriós i treballat del conjunt d’Alfonso Ortega, que va superar el seu rival en el tram final gràcies als gols de Sergio Bellido i Gerard Urbina i va deixar enrere una ratxa de tres derrotes consecutives.

Cambrils Unió 0-2 Juvenil C (Preferent, jornada 13)

També molt necessària la victòria per al conjunt de Chesco Rivas, que va deixar enrere una dinàmica de tres derrotes seguides. En un partit molt intens i físic, Patrik va obrir la llauna en el 76′ i Curro va sentenciar uns minuts més tard.

CE Europa 0-2 Cadet A (Divisió d’Honor, jornada 13)

El conjunt de Dani Pérez tanca l’any amb bona dinàmica. Després de superar l’Europa, cuer del grup, gràcies als gols de Pau Ávila i Víctor Aregall, els verds acaben el 2019 en la novena posició de la taula.

Cadet B – CD La Floresta (Preferent, jornada 12)

Partit ajornat pel temporal de vent i que va obligar al tancament de totes les activitats esportives a l’aire lliure.

Infantil A 2-0 FP Base Reus (Divisió d’Honor, jornada 13)

Victòria per acabar l’any en gran dinàmica. Encara que sense generar clares ocasions de perill, els nois de Pere Pérez van dominar el partit. Fins al segon temps, el Cornellà no va poder obrir el marcador; Joel en el 49′ va fer el primer. A partir d’aquí, el Reus va arriscar i l’Infantil A va aprofitar per sentenciar gràcies a la diana de Biel.

CF Damm 1-1 Infantil B (Preferent, jornada 12)

Repartiment de punts en un partit igualat que manté a l’Infantil B en la part alta. Els d’Antoni Teixidó es van posar per davant en el primer temps mitjançant Guillermo. Ja en la segona meitat, els locals ho van intentar però es van trobar amb un sòlid Cornellà. Faltant 10′ per al final, la Damm va igualar de falta i els verds van tenir un parell d’ocasions clares per emportar-se la victòria que no van saber materialitzar.