Inicio » Notícies » Actualitat » RESUM FUTBOL BASE UE CORNELLÀ
/ Actualitat, Futbol base, Notícies

Quatre victòries, un empat i dues derrotes.

SD Huesca 1-1 Juvenil A (Divisió d’Honor, jornada 15)

Bon inici del Cornellà, que es va avançar gràcies al gol d’Hicham i va controlar els primers 45′. Després del descans, en un error d’atenció, els locals van empatar i el partit es va obrir. En el tram final, el Juvenil A va tenir un parell d’accions per guanyar.

Gimnàstic de Tarragona 3-2 Juvenil B (Lliga Nacional, jornada 15)

Dura derrota del conjunt d’Alfonso Ortega a Tarragona. Amb el partit controlat faltant un quart d’hora per al final, gràcies als gols de Gonzalo Carmona i Zaid Saban, el Nàstic va creure i va aconseguir remuntar el partit amb 3 gols en pràcticament 10 minuts.

Terlenka Barcelonista 2-0 Juvenil C (Preferent, jornada 12)

El conjunt de Chesco Rivas va encaixar dos gols en els primers 20 minuts i no ho va tenir gens fàcil. Els verds, amb el 2-0 en contra, ho van intentar de totes les maneres possibles però el rival va defensar i va aconseguir la victòria.

Cadet A 2-1 Gimnàstic Manresa (Divisió d’Honor, jornada 12)

Victòria molt important dels nois de Dani Pérez davant un equip de la zona alta de la taula. Després d’una sòlida primera meitat, Alex Cantarero va fer l’1 a 0. Als pocs minuts de començar el segon temps, a pilota aturada igual que el primer, Adrián Bobi va marcar el segon. Ja en els minuts finals, els visitants van establir el 2-1 definitiu.

UD Marianao Poblet 1-2 Cadet B (Preferent, jornada 11)

Important victòria a domicili. Malgrat començar perdent, els de David Milán van ser superiors al seu rival i van aconseguir remuntar gràcies al doblet de Pau Fernández, en el 31′ amb un golàs i en el 42′.

Gimnàstic Tarragona 0-3 Infantil A (Divisió d’Honor, jornada 12)

Segon triomf consecutiu de l’Infantil A. En els primers minuts, amb dos cops de cap de Jon Pilar i Héctor Rangel, els verds es van posar 0-2 en el marcador. En el segon temps, bon futbol i ocasions. Biel, en el 50′, va sentenciar amb el 0-3.

Infantil B 3-0 EF Barberà Andalucia (Preferent, jornada 11)

Després d’un primer tram igualat, els d’Antoni Teixidó van dominar i es van anar al descans vencent 2 a 0 gràcies als gols de Biel i Ian. En la represa, els visitants van intentar ficar-se en el partit però la diana de Jonatahan, faltant pocs minuts per al final, no va deixar opció.