Inicio » Notícies » Actualitat » RESUM FUTBOL BASE UE CORNELLÀ
/ Actualitat, Futbol base, Notícies

Cinc victòries, un empat i una derrota.

Juvenil A 3-1 RCD Mallorca

El Juvenil A, que va començar perdent, va realitzar una bona segona part i va aconseguir remuntar en els últims 20 minutos, gràcies al doblet de Pablo Ufano i al gol de Gerard, per sumar la primera victòria a casa de la temporada.

UE Sant Andreu 0-2 Juvenil B

Després d’una primera meitat de superioritat, en la qual els d’Alfonso Ortega van arribar al descans vencent per la mínima gràcies al gol de Bellido, l’equip va estar molt seriós en defensa i va poder sentenciar en el tram final amb la diana de Gonzalo Carmona des del punt de penal. Segona victòria consecutiva.

Juvenil C 2-1 UE Rapitenca

Nova victòria per al Juvenil C que continua invicte. Els de Chesco Rivas, que van tenir bones ocasions per avançar-se, no van obrir la llauna fins al 35′ mitjançant Walid. En el segon acte, bona feina de l’equip que va encarrilar el partit faltant 15 minuts gràcies al gol d’Arya, no obstant això, la Rapitenca va mantenir vives les esperances de puntuar fent el 2-1 en el minut 78.

Girona FC 4-1 Cadet A

Contundent derrota del conjunt de Dani Pérez davant un rival encara imbatut. Malgrat el resultat, el partit va ser igualat i els verds van aconseguir avançar-se als 10 minuts del segon temps mitjançant Carles Garrido. Però a partir d’aquí, i quan el Cornellà millor estava, el Girona va empatar en el 58′ i va remuntar en els minuts posteriors amb tres gols més.

Cadet B 1-0 EF San Pedro San Pablo

Victoria per assaltar el lideratge. Els nois de David Milán arribaven segons al partit, per darrere del San Pedro San Pablo. Després d’un duel dur i molt disputat, el solitari gol d’Iker Zamora als 2 minuts va ser suficient per aconseguir els tres punts.

Infantil A 1-1 UE Llagostera

Després d’una primera meitat igualada, els de Pere Pérez es van avançar en la represa gràcies al gol d’Adrián Stephano. A partir d’aquí els verds van tenir ocasions per sentenciar però no les van materialitzar i el Llagostera, mancant tres minuts per a la conclusió, va empatar.

Fundació Badalona 0-4 Infantil B

Golejada i primera victòria de la temporada per als nois d’Antoni Teixidó. Amb els gols en el primers temps, obra d’Ian i Rayan, l’equip es va anar amb avantatge al descans. En la represa, dos gols més, aquesta vegada d’Iker i Jan, van deixar el partit vist per a sentència.