Inicio » Notícies » Actualitat » RESUM FUTBOL BASE UE CORNELLÀ
/ Actualitat, Futbol base, Notícies

Quatre victòries, dos empats i una derrota.
Penya Arrabal 0-2 Juvenil A

Els homes de Miguel Ángel Samprón van posar punt i final a la temporada 2018/19 superant a la Penya Arrabal amb gols de Denis i Abde. Amb aquesta victòria, la tretzena del curs, els verds finalitzen la lliga en la quarta posició de la taula amb 51 punts, per darrere de Zaragoza, Barça i Espanyol.

Juvenil B 1-0 At. Segre

Victòria per la mínima, molt important, del conjunt d’Alfonso Ortega, davant un rival que està lluitant per la permanència, gràcies a la diana de Pablo Ufano als 13 minuts de partit. El Juvenil B, amb aquest triomf, ha sumat 6 victòries dels últims 9 partits disputats.

CF Damm 2-0 Juvenil C

Derrota dels nois de Toni Pons davant un rival que es mostra molt sòlid a casa. Els gols locals, en els minuts 22 i 73, van fer mal a un Cornellà que va disputar l’últim tram de partit amb un home menys per l’expulsió del defensor Marc Rayo.

Cadet A 7-1 AEC Manlleu

Nova victòria, amb golejada inclosa, del conjunt de Dani Pérez davant el Manlleu, que li permet escalar fins a la segona posició de la classificació. Amb 2-1 es va arribar al descans però una segona meitat de superioritat total va permetre al Cadet A signar la golejada més àmplia d’aquesta temporada.

UD Marianao Poblet 1-2 Cadet B

Un doblet de Gerard Campaña en el primer minut de partit i en el 22′ va posar molt a favor el duel al conjunt d’Alex Roca però els locals van retallar diferències just abans del descans. Ja en la segona meitat, els de Sant Boi ho van intentar però no van aconseguir superar la porteria dels verds.

Infantil A 0-0 UE Sant Andreu

No es va moure el marcador en un partit igualat i amb ocasions al Nou Municipal. Amb aquest empat, els de Pere Pérez es troben en la sisena posició de la classificació amb 41 punts i acumulen 5 jornades sense perdre.

FC Martinenc 1-1 Infantil B

Empat dels nois de David Milán al camp del cinquè classificat. Un gol dels locals prop del descans va fer mal però en la segona meitat, l’Infantil B es va imposar i va aconseguir empatar mancant 13 minuts per al final mitjançant Hugo Valdelvira.