Inicio » Notícies » Actualitat » RESUM FUTBOL BASE UE CORNELLÀ
/ Actualitat, Futbol base, Notícies

Una victòria, tres empats i tres derrotes.
Girona FC 5-1 Juvenil A

Mal inici del Juvenil A que al descans perdia 4 a 0 a Vilablareix. En la represa, i després d’una millora notable, Miguel va reduir diferències. Finalment, els locals van sentenciar amb el cinquè gol.

Juvenil B 1-1 CF Mollet

Els homes de Fran Ríos van sumar un punt davant el Mollet. Després d’avançar-se en el marcador al quart d’hora de joc mitjançant Pablo, els visitants van igualar poc abans del descans. Tercera setmana sense perdre.

Juvenil C 3-3 UE Sants

Bellido va avançar als d’Alfonso Ortega als 7 minuts però un combatiu Sants, que encara no ha perdut, va remuntar i es va anar guanyant al descans per 2 a 3. Ja en la segona meitat, Joan va igualar el partit per deixar un bon punt al Nou Municipal.

Cadet A 3-1 UE Rapitenca

Bon inici dels de Dani Pérez que als 5 minuts ja guanyaven 2 a 0 gràcies als gols de Daniel i Nikitas. En el segon temps, el visitant Andreu va retallar diferències però Abdou, en els compassos finals, va marcar per sentenciar i sumar el primer triomf del curs.

AE Piera 1-0 Cadet B

Dura derrota en l’últim sospir. Després de competir a un molt bon nivell durant els 80 minuts, David Llorente va marcar el primer i únic gol del partit davant un Cadet B que seguirà treballant a la recerca de la primera victòria.

Infantil A 1-1 CD Sant Gabriel

Tercer empat consecutiu del conjunt de Pere Pérez. Davant el Sant Gabriel, el conjunt visitant es va posar per davant just abans del descans i Ricard Pulido va aconseguir empatar en el segon temps des del punt de penal.

Can Rull Romulo Tronchoni 3-1 Infantil B

Derrota del conjunt de David Milán davant el líder. El local Mamadi va posar per davant al Can Rull als dos minuts de partit però Hugo Valdelvira va igualar ràpidament pel Cornellà. Abans del descans, de nou Mamadi va tornar a marcar i en el segon temps Joao Vitor va sentenciar.