Inicio » Notícies » Actualitat » RESUM FUTBOL BASE UE CORNELLÀ
/ Actualitat, Futbol base, Notícies

Dues victòries, tres empats i dues derrotes.
Gimnàstic Tarragona 2-1 Juvenil A

Els de Miguel Ángel Samprón van caure derrotats a Tarragona en un partit en el qual van merèixer molt més, per domini i ocasions. Els locals es van avançar als 9 minuts i Abde va aconseguir empatar superada la mitja hora de partit. Però tot just arrencar el segon temps, el Nàstic va tornar a posar-se per davant en el marcador i va aconseguir sumar 3 punts que li mantenen allunyat del descens.

Juvenil B 4-3 FC Barcelona

Victoria de prestigi del conjunt d’Alfonso Ortega davant el líder del grup en un duel marcat per la igualtat i els gols. Pablo Ufano va avançar als verds en el 6′ però en pràcticament 15 minuts el Barça va aconseguir remuntar el partit, no obstant això, Gerard Fernández va igualar abans del descans. Tot just començar la segona meitat, de nou Peque va marcar per avançar al Cornellà però els visitants, dos minuts més tard, van igualar. La sentència va arribar en el tram final, gràcies al gol d’Oriol Pérez.

Juvenil C 6-1 CF Santa Eulalia

No van fallar els de Toni Pons que, després de 4 victòries consecutives, es mantenen en la segona posició de la classificació. Tres gols en els primers 20 minuts, obra de Gerard Martin, Kevin Zapata i Zaid Saban, van permetre encarrilar el partit. Els visitants van aconseguir empatar a l’equador de la primera part però el domini del Cornellà va permetre anotar 3 gols més en els segons 45′ (Gerard Martín, Aleix Notivoli i Sergio Bellido) per deixar el partit sentenciat.

Cadet A 2-2 Girona FC

Els de Dani Pérez no van aconseguir deixar el triomf a casa davant el segon classificat després de situar-se 2-0 en el marcador a la mitja hora de partit gràcies als gols de Najib Zerad i Nikitas. El conjunt gironí va reaccionar, va retallar diferències a pocs minuts del descans i va aconseguir empatar definitivament al començament de la segona meitat.

Reus Deportiu 2-1 Cadet B

Derrota per la mínima a domicili davant el segon classificat. Amb el 2-0 en contra al descans, els d’Alex Roca van buscar la reacció en el segon temps i Carles Garrido va poder retallar diferències però no va ser suficient per obtenir un resultat positiu.

Infantil A 2-2 Reus Deportiu

Enfrontament igualat del conjunt de Pere Pérez davant un Reus amb necessitat de sumar per escapar de la zona baixa. Ricard Pulido, des dels onze metres, va avançar als verds però poc abans del descans el Reus va empatar. En la segona meitat, Pau Fernández va tornar a avançar al Cornellà però faltant 5 minuts per al final, el quadre tarragoní va establir l’empat definitiu.

Escola F. Gavà 0-0 Infantil B

Empat sense gols davant un rival directe en la classificació. Els de David Milán ho van intentar i van tenir ocasions però no van estar encertats de cara a porteria. Cinquena jornada sense perdre.