Inicio » Notícies » Actualitat » RESUM FUTBOL BASE UE CORNELLÀ
/ Actualitat, Futbol base, Notícies

Dues victòries, cap empat i cinc derrotes.

Juvenil A 3-0 Girona FC

El Juvenil A va superar al Girona FC i va sumar la tercera victòria consecutiva, aconseguint finalitzar una volta sencera sense perdre. Els gols de Miguel, Abde i Fedda, tots en el segon temps, van permetre als de Miguel Ángel Samprón mantenir la bona dinàmica.

RCD Espanyol 3-0 Juvenil B

Derrota del conjunt d’Alfonso Ortega en el camp del colíder del grup. Malgrat competir en tot moment, la qualitat dels blanc-i-blaus es va imposar sobre la gespa. L’equip acumula 6 jornades sense vèncer. Segueix pendent el duel de la J17 al camp del Jabac i Terrassa.

APA Poble Sec 4-3 Juvenil C

Es va frenar la bona dinàmica del conjunt de Toni Pons. Els locals van començar forts amb dos gols en els primers 20 minuts però el Juvenil C, mitjançant Gerard Martin i Ismael Benajem, van igualar, no obstant això, els de casa es van tornar a avançar abans del descans. Ja en la segona meitat, va arribar el quart i Kevin Zapata, en el 65′, va posar emoció al partit però finalment la victòria es va quedar a La Satàlia.

Gimnàstic Tarragona 3-1 Cadet A

Els de Dani Pérez van posar fi a la seva dinàmica de 13 jornades sense perdre després de caure a Tarragona. Un gol a la vora del descans i un altre en els primers compassos de la segona part van fer mal a un Cadet A que es va ficar en el partit gràcies al gol de Valter Pereira de penal però els locals, en l’últim sospir, van sentenciar amb el tercer.

Cadet B 2-1 FC Barcelona

Victoria magistral dels nois d’Alex Roca davant el FC Barcelona, que arribava com a líder al Nou Municipal. Amb el 1-0, obra de Gerard Campaña, es va arribar al temps de descans. En la segona meitat, els blaugrana van empatar però la reacció del Cadet B no va trigar a arribar i Xavi Moreno, faltant 20′ per al final, va marcar per deixar els 3 punts a casa.

Infantil A 0-3 RCD Espanyol

Derrota del conjunt de Pere Pérez davant el líder invicte del grup. Un gol a prop del descans i altres dos en el segon temps van posar molt costa amunt el partit per a un Infantil A que es manté en la zona mitjana de la classificació.

RCD Espanyol 3-0 Infantil B

Derrota dels nois de David Milán al camp del líder. Després de la victòria de la passada jornada a Badalona, l’Infantil B no va poder treure res positiu de la Dani Jarque i es manté en la zona mitjana/baixa de la classificació amb 20 punts.