Inicio » Notícies » Actualitat » RESUM FUTBOL BASE UE CORNELLÀ
/ Actualitat, Futbol base, Notícies

16-17 de març.

FC Barcelona 4-1 Juvenil A (Divisió d’Honor, jornada 24)

Malgrat disposar de múltiples oportunitats de gol, els verds van tornar a acusar la falta d’encert en zona ofensiva. Gol de Javi Alba. El proper partit serà dimecres 27 de març, al Nou Municipal, contra el RCD Mallorca.

Juvenil B 0-1 Gimnàstic Manresa (Lliga Nacional, jornada 22)

Gran esforç del Cornellà davant el líder invicte de la lliga. Amb un xut llunyà en l’equador del primer temps, el rival va aconseguir fer l’únic gol del partit. Diumenge vinent els verds visitaran el FC Barcelona.

Juvenil C 3-0 CF Blanca Subur (Preferent, jornada 22)

El conjunt de Víctor Irala va frenar la dinàmica negativa amb una contundent victòria a casa. Després del 0-0 al descans, l’equip va aconseguir obrir la llauna amb un gol en pròpia i, uns minuts després, Cheikh i Denis van sentenciar el partit. La pròxima jornada, desplaçament al camp del Cambrils Unió.

Cadet A 1-3 FC Barcelona (Divisió d’Honor, jornada 22)

En un partit molt igualat contra el líder en solitari de la lliga, el conjunt de Sergi Carrasco va merèixer molt més. Dos dels tres gols en contra van ser des del punt de penal. El gol del Cornellà, obra de Nuhu. La propera jornada, desplaçament al camp del CF Damm.

CD Marianao Poblet 1-2 Cadet B (Preferent, jornada 22)

Cinquena victòria consecutiva en un partit molt disputat a Sant Boi de Llobregat. Jenry i Iker van ser els autors dels gols per al Cornellà. Dissabte vinent l’equip rebrà la FE At. Vilafranca.

CD Sant Gabriel 0-6 Infantil A (Divisió d’Honor, jornada 22)

En un escenari sempre complicat, l’equip va realitzar un bon partit i va aconseguir un nou gran resultat. Els verds es mantenen en la tercera posició de la classificació El proper dissabte, l’equip rebrà l’At. Sant Just.

Infantil B 3-0 FC Sant Cugat (Preferent, jornada 22)

El Cornellà va tornar al camí de la victòria en un partit molt complet i en el qual es va mostrar superior. Els gols, obra d’Aly, Khadim i Pol Andrés. La pròxima jornada, desplaçament al camp del FC Can Buxeres.

Aleví Sub 12 A 12-0 FAF L’Hospitalet (Segona Divisió, jornada 20)

Els verds es van mostrar molt superiors al seu rival i van aconseguir 3 nous punts que els mantenen líders en solitari i amb ple de victòries. La propera jornada, desplaçament al camp del CE Vila Olímpica.