Inicio » Notícies » Actualitat » RESUM FUTBOL BASE UE CORNELLÀ
/ Actualitat, Futbol base, Notícies

28-29 d’octubre.

Juvenil A 2-1 FC Barcelona (Divisió d’Honor, jornada 9)

Gran victòria del conjunt de Dani Pérez davant el líder del grup. Els verds van realitzar un partit molt seriós i van aconseguir 3 punts molt importants per continuar escalant posicions. Gols de Joan Benet i Gerard. El proper cap de setmana, desplaçament al camp del RCD Mallorca.

Gimnàstic Manresa 4-2 Juvenil B (Lliga Nacional, jornada 7)

Dos gols en contra en els primers 10 minuts de partit van posar les coses molt difícils per als verds, que es van ficar en el partit situant el 3-2 en el marcador però no van aconseguir puntuar davant el segon classificat. Gols de Pol i Barrantes. Diumenge vinent, jornada a casa contra el FC Barcelona.

CF Blanca Subur 0-3 Juvenil C (Preferent, jornada 7)

Gran victòria, la segona consecutiva del conjunt de Víctor Irala, en un partit seriós i controlat. Els gols, obra de Cheikh en el primer temps i Biel García (x2) en la segona meitat. El proper diumenge, jornada a casa davant el Cambrils Unió.

FC Barcelona 2-0 Cadet A (Divisió d’Honor, jornada 7)

Primera derrota de la temporada del conjunt de Carlos Roa davant l’actual líder del grup. Malgrat no obtenir recompensa, l’equip ho va intentar i va realitzar un molt bon partit. La propera jornada contra el CF Damm ha quedat ajornada.

Cadet B 2-1 CD Marianao Poblet (Preferent, jornada 7)

Triomf de gran esforç i treball. Jordan va avançar els verds en el primer temps però tot just començar el segon acte va igualar el conjunt de Sant Boi. Uns minuts després, de nou Jordan va situar el segon i definitiu 2 a 1. Dissabte vinent, desplaçament al camp de la FE At. Vilafranca.

Infantil A 3-0 CE Sant Gabriel (Divisió d’Honor, jornada 7)

Quarta victòria consecutiva per a un Infantil A que, malgrat no realitzar un gran partit, va ser molt efectiu amb tres gols en els primers 35 minuts, obra de Tité (x2) i Max, que van deixar sentenciat el duel. El proper dissabte, desplaçament al camp de l’Atlètic Sant Just.

FC Sant Cugat 0-2 Infantil B (Preferent, jornada 7)

Dinàmica positiva per a un Cornellà que es va mostrar superior al seu rival, especialment en el primer temps, i va aconseguir marcar dos gols, obra d’Aly i Ian Pérez. En la segona meitat, l’equip es va quedar amb un jugador menys per expulsió i va saber aguantar el resultat. Dissabte vinent, jornada a casa davant el FC Can Buxeres.

FAF L’Hospitalet 0-22 Aleví Sub 12 A (Segona Divisió, jornada 5)

Els verds es van mostrar molt superiors al seu rival i van aconseguir els 3 punts. El proper diumenge, jornada a casa davant el CE Vila Olímpica.