PRÈVIA | UE OLOT – UE CORNELLÀ

Inicio » Notícies » Actualitat » PRÈVIA | UE OLOT – UE CORNELLÀ
/ Actualitat, Actualitat Primer Equip, La prèvia, Notícies

PRÈVIA | UE OLOT – UE CORNELLÀ

Tret de sortida a la nostra cinquena temporada en la categoria de bronze.

La UE Cornellà inaugura el curs 2018/19, el cinquè consecutiu en la categoria, visitant a la UE Olot.

Després d’una pretemporada en la qual el vestuari s’ha renovat pràcticament al complet, l’equip ha treballat dur per arribar en les millors condicions al debut de competició. Però el de la plantilla no serà l’únic debut; Xavi Calm, el míster, també s’estrenarà com a primer entrenador de la UE Cornellà en la categoria.

Els verds tornaran a gaudir de la Segona Divisió B després de quedar en quarta posició la passada campanya i jugar el playoff d’ascens a la Liga 123, aconseguint completar la millor temporada en la història del club.

El rival d’aquesta setmana, la UE Olot, va demostrar el curs anterior, amb Raúl Garrido al capdavant, que la força del seu estadi, sobretot en la segona volta de campionat, i l’ajuda de la seva afició van ser clau per a la salvació de l’equip. A més, aquesta temporada l’entitat de la Garrotxa ha apostat per mantenir a jugadors importants del passat curs com José Martínez, Barnils, Héctor Simón, Xumetra i Marc Mas, entre d’altres.

El míster, Xavi Calm, no podrà comptar amb Gaspar (sancionat), Sergio i Roman (lesionats).

HORARI I ÀRBITRE

El partit es disputarà demà -diumenge- 26 d’agost a les 18:00 hores a l’Estadi Municipal d’Olot i serà dirigit pel col·legiat Antonio Monter Solans, del Comitè Territorial Aragonés.

ZONA MIXTA

XAVI CALM: ”L’equip afronta la primera jornada amb il·lusió, ganes i amb interès per treure un bon resultat. Tota la temporada ha de ser igual però la primera jornada sempre és especial. És important començar bé. L’Olot ens posarà les coses difícils però amb el treball de la setmana i de tota la pretemporada esperem poder aconseguir els 3 punts”

© 2024 - U.E. CORNELLÀ. Powered by: aloewebs