PRÈVIA | UE CORNELLÀ – CF BADALONA

Inicio » Notícies » Actualitat » PRÈVIA | UE CORNELLÀ – CF BADALONA
/ Actualitat, Actualitat Primer Equip, La prèvia, Notícies

PRÈVIA | UE CORNELLÀ – CF BADALONA

Amb la màxima concentració per continuar invictes.
La Unió Esportiva Cornellà rep al Badalona en la quarta jornada de competició. Encara sense conèixer la derrota en lliga, els verds afronten el partit amb la màxima concentració per seguir afermant-se a la zona alta de la classificació.

Després de la important victòria a València, els homes de Xavi Calm són conscients de la importància de fer-se forts a casa.

El rival, el CF Badalona, no ha començat la temporada amb bon peu. Encara sense estrenar el caseller de victòries, els de Ramón María Calderé, un vell conegut per l’afició del Cornellà, necessiten sumar el primer triomf per allunyar dubtes i començar a escalar posicions. A més, dimecres passat van caure eliminats de la Copa del Rey després de perdre davant el Villanovense (2-1).

UE Cornellà i CF Badalona s’han enfrontat quatre vegades en lliga en el Nou Municipal:

Temporada 14/15: UEC 1-1 Badalona

Temporada 15/16: UEC 1-1 Badalona

Temporada 16/17: UEC 1-1 Badalona

Temporada 17/18: UEC 1-0 Badalona

El míster, Xavi Calm, no podrà comptar amb Roman, Jorge Juliá i Eloy Gila (amb molèsties físiques).

HORARI I ÀRBITRE

El partit es disputarà demà -diumenge- 16 de setembre a les 20:00 hores en el Nou Municipal de Cornellà i serà dirigit pel col·legiat Joan Albert Silvestre Cerdá (Comitè Territorial Valencià).

ZONA MIXTA

XAVI CALM: ”El Badalona, amb un entrenador tan competitiu com Calderé, és molt perillós cada partit. El que hem de fer és no pensar que ells han jugat entre setmana i nosaltres no. Això són sensacions i esperem començar el partit forts, tenint en el cap el cop de l’últim partit jugat a casa contra el Sant Andreu. Volem donar-li una alegria a l’afició”

© 2024 - U.E. CORNELLÀ. Powered by: aloewebs