PRÈVIA | RCD MALLORCA – JUVENIL A

Inicio » Notícies » Actualitat » PRÈVIA | RCD MALLORCA – JUVENIL A
/ Actualitat, La prèvia, Notícies

PRÈVIA | RCD MALLORCA – JUVENIL A

A intentar acabar amb la imbatibilitat del conjunt balear.

Aquest és el clar objectiu de l’equip dirigit per Miguel Ángel Samprón en el seu desplaçament a les illes; posar fi a la imbatibilitat del RCD Mallorca.

El Juvenil A, que encara no ha estrenat el caseller de victòries aquesta temporada, segueix treballant diàriament amb la finalitat de sumar els 3 primers punts i el més important: marcar el primer gol. I encara que de moment no s’ha produït, els jugadors són conscients que aquesta és la línia a seguir per aconseguir l’objectiu.

El rival, el RCD Mallorca, es troba situat en la segona posició de la taula amb 7 punts. Els triomfs davant Sant Francisco i Reus, i l’empat contra el Stadium Casablanca permeten als vermells situar-se a tan sols dos punts del primer.

La temporada passada, el Juvenil A va perdre per 3 a 0 davant el RCD Mallorca.

HORARI

L’enfrontament es disputarà demà -dissabte- a les 17 h a la ciutat esportiva del Mallorca.

ZONA MIXTA

MIGUEL ÁNGEL SAMPRÓN: “L’equip no ha estat inferior en els dos últims partits, però hem de ser eficaços en les nostres arribades a l’àrea rival davant equips de la zona alta. El Mallorca és un altre dels equips potents de la categoria i haurem d’estar a un nivell alt per poder superar-los”

© 2024 - U.E. CORNELLÀ. Powered by: aloewebs