PREMI EN EL TEMPS AFEGIT (1-1)

Inicio » Notícies » Actualitat » PREMI EN EL TEMPS AFEGIT (1-1)

El Cornellà suma un punt davant el CE Sabadell.

La UE Cornellà no ha deixat d’intentar-ho i ha sumat 1 punt en la seva visita a la Nova Creu Alta gràcies a un gol d’Héctor Camps en el temps afegit.

La primera meitat ha estat de domini local. Després d’uns primers minuts d’igualtat i poques ocasions, el Sabadell ha començat a arribar a l’àrea del Cornellà. Als 13 minuts, Pol Ballesteros s’ha ficat dins de l’àrea i ha disparat a porteria però la pilota l’ha atrapat Ramón. Poc després, i arran d’un centre per banda, Oscar Rubio ha rematat per sobre del travesser. També amb una acció des de la banda esquerra, els de Kiko Ramírez han estat a prop d’avançar-se però l’esfèric s’ha passejat per l’àrea sense que cap atacant rematés. Malgrat la superioritat, el Sabadell no ha aconseguit superar a la fèrria defensa verda.

En el tram final del primer temps, els de Xavi Calm han buscat la reacció amb un servei de cantonada d’Agus Medina que Roberto ha tret amb el puny. Posteriorment, en la mateixa acció, Goldar no ha arribat a rematar una pilota dins de l’àrea.

Però el segon temps ha començat de la pitjor forma possible. Pol Ballesteros ha aprofitat un centre de Néstor Querol per superar a Ramón i fer l’1 a 0. El primer gol del Sabadell ha obligat el míster a moure fitxa per intentar canviar la dinàmica del partit, no obstant això, l’equip no ha generat pràcticament perill.

En el minut 81, ha arribat la més clara del segon temps. Després d’una bona transició col·lectiva, Gaspar ha posat una pilota a l’àrea però ni Manucho ni Pere han pogut superar al porter. Ja en el temps afegit, després d’una rematada de Manucho al travesser, Héctor Camps ha situat l’empat en el marcador rematant una pilota a la sortida d’un córner.

D’aquesta manera, els verds sumen un punt i finalitzen la jornada en tercera posició amb 48 punts, a 2 del segon.

La setmana vinent, el Primer Equip jugarà dos partits. El dimecres 20 visitarà al CD Mirandés en el duel corresponent a l’anada de la final de la Copa Federació (20h) i el diumenge rebrà al Nou Municipal, en la 30a jornada de lliga, al CF Peralada-Girona B (18h).

Estadi: Nova Creu Alta

Resultat: CE Sabadell 1-1 UE Cornellà

Gols: 1-0 (Pol Ballesteros, 47′) / 1-1 (Héctor Camps, 90+’)

Àrbitre: Iván Muñoz Pérez. Ha amonestat al local Pajarero i als visitants Roman i Pere.

CE SABADELL: Roberto, Oscar Rubio, Josu, Pajarero, Migue, Adri Cuevas (Antonio Domínguez, 77’), Ángel, Capó, Néstor Querol, Pol Ballesteros (Cobo, 87’) i Edgar.

UE CORNELLÀ: Ramón, Roman (Pere, 54’), Héctor, Goldar, Borja, Fall (Cristian Lobato, 54’), Eloy, Leo, Manucho, Agus i Gaspar (Carlos Esteve, 84’).

XAVI CALM: “Un gol en el minut 94 et fa acabar content. Hem de ser realistes i saber les coses que hem fet malament. Ha estat un dels partits més fluixos de la temporada, potser també per mèrit del Sabadell. El que hem de fer és continuar competint en cada partit per mantenir-nos en les posicions de playoff.”