PAS FERM A CASA

Inicio » Notícies » Actualitat » PAS FERM A CASA
/ Actualitat, Actualitat Primer Equip, La prèvia, Notícies

PAS FERM A CASA

Tercera jornada de la segona fase davant l’Hércules CF.

Positiu inici de fase, amb triomf i empat, per a la UE Cornellà. Els verds han començat amb bon peu la part decisiva de la temporada i necessiten continuar amb fermesa i solidesa, especialment a casa, per acostar-se a l’objectiu de la Primera RFEF.

Després del punt sumat a La Nucia, confirmant el quart partit amb porteria a 0 dels últims cinc disputats, els de Fernández Romo confien en la solidesa i el treball del grup per fer-se amb uns nous 3 punts a casa.

EL RIVAL

L’Hércules d’Alicante CF, per part seva, va posar fi la setmana passada, superant al Badalona, una negativa dinàmica de 5 derrotes consecutives.

En les últimes temporades a Segona Divisió B, 6 enfrontaments entre tots dos al Nou Municipal de Cornellà, amb màxima igualtat en els registres.

SEGUIMENT

El duel entre Cornellà i Hércules es podrà seguir en directe a través de Footters i pel compte oficial de Twitter del club: @ue_cornella.

HORARI I ÀRBITRE

El partit es disputarà demà diumenge -18 d’abril- a les 19:30h al Nou Municipal (PORTA OBERTA, AMB ENTRADA) i serà dirigit pel col·legiat Luis Bestard Servera (Comitè Balear).

DECLARACIONS

GUILLERMO FERNÁNDEZ ROMO: “Tots els partits cal jugar-los amb la mateixa intenció i actitud.”

“Hem d’intentar estar ficats en el joc contínuament.”

“El major objectiu és treure la nostra millor versió. Els jugadors es mereixen tot pel seu gran esforç continu.”

© 2024 - U.E. CORNELLÀ. Powered by: aloewebs