MIGUEL ÁNGEL SAMPRÓN RENOVA AMB LA UE CORNELLÀ

Inicio » Notícies » Actualitat » MIGUEL ÁNGEL SAMPRÓN RENOVA AMB LA UE CORNELLÀ
/ Actualitat, Futbol base, Notícies

MIGUEL ÁNGEL SAMPRÓN RENOVA AMB LA UE CORNELLÀ

L’entrenador del Juvenil A continuarà dirigint a l’equip la pròxima temporada.
La UE Cornellà i Miguel Ángel Samprón, al costat del seu cos tècnic, han arribat a un acord per continuar al capdavant de l’equip en Divisió d’Honor juvenil una temporada més.

Després d’un irregular inici de temporada, en el qual no es va aconseguir la primera victòria fins a la setena jornada davant el FC Barcelona, l’equip va seguir amb la mateixa línia de treball i va aconseguir canviar la dinàmica negativa per la positiva, que s’allarga fins al dia d’avui. Els verds, que no perden des de principis del passat mes d’octubre, són actualment dels millors equips del grup i tenen com a objectiu, en els 6 partits que resten de lliga, quedar el més amunt possible.

Recordem que el míster, Miguel Ángel Samprón, va arribar a Cornellà aquesta temporada procedent del Màlaga CF, on formava part del seu departament de captació.

Però Samprón, sempre situat en les millors banquetes del futbol base català, ha passat per Gramenet, Espanyol, Vila Olímpica, Damm i seleccionador català Sub-18, deixant en pràcticament totes les seves temporades èxits i ascensos de categoria.

DECLARACIONS

MIGUEL ÁNGEL SAMPRÓN: “L’entesa amb el club per renovar ha estat natural i senzill. Tant el club com el cos tècnic teníem la voluntat de continuar treballant junts. Considero que estic en un club exigent, amb una organització i objectius clars i en el qual es tracta a jugadors i tècnics de manera justa. Malgrat l’inici irregular en la competició, la coordinació/direcció esportiva va mostrar la seva confiança en el treball del cos tècnic i de la plantilla. L’equip ha crescut molt i tenim l’opció de fer una segona volta a l’alçada de les millors pedreres professionals”

© 2024 - U.E. CORNELLÀ. Powered by: aloewebs