Marc Caballé torna a la UE Cornellà

Inicio » Notícies » Marc Caballé torna a la UE Cornellà
/ Notícies /

Marc Caballé torna a la UE Cornellà

El club informa de l’acord amb el futbolista, Marc Caballé Naranjo, perquè torni a incorporar-se a la disciplina del primer equip fins al final de la temporada 2017/2018.

Tot i que el jugador va signar un contracte el passat 4 de juliol amb el CS Concòrdia Chiajna, club de la primera divisió romanesa, ha decidit rescindir i tornar a la nostra entitat per incorporar-se a la disciplina de grup en el primer entrenament que tindrà lloc el proper dimarts 18 de juliol.

El Cornellà ha estat l’opció prioritària pel migcampista que viurà la seva tercera temporada consecutiva com a jugador del primer equip.

Marc Caballé va arribar a la nostra entitat la temporada 2015/2016 en qualitat de cedit pel RCD Espanyol. En el seu primer any va disputar 13 partits de lliga i va anotar un gol. La temporada passada, el migcampista va sumar 28 aparicions en lliga i 3 en Copa del Rei, acumulant dos gols.

Per al nostre club és un plaer poder seguir comptant amb els serveis d’aquest jugador, amb qualitat i experiència contrastada i que, amb aquesta decisió, demostra el seu compromís i estima pels nostres colors.

En els propers dies informarem de més moviments en forma d’altes, baixes o renovacions.

A dia d’avui, els moviments del primer equip són els següents:

ALTES: Valentín, Enric Maureta, Fall, Sascha i Adrià Montoro.

RENOVACIONS: Pep Caballé, Sergio Gómez, Pere, Édgar, Enric i Marc Caballé.

JUGADORS AMB CONTRACTE EN VIGOR: Jesús Ruiz “Chus”.

JUVENILS QUE PUGEN AL PRIMER EQUIP: Jaume Batista, Ahmad Kohdr “AKS”, Joan Gibert i Ricard Pujol.

JUGADORS QUE TORNEN DESPRÉS DE CESSIÓ: Jaume Aparicio.

BAIXES: Ahmed, Serra, Ñoño, Port, Pelegrín, Devesa, Aimar, Abraham, David, Marc i Ripoll.

ENTRENADOR: Jordi Roger Ceballos.

ZONA MIXTA

MARC CABALLÉ: “Vaig prendre la decisió de sortir del Cornellà per reengancharme al futbol professional després d’haver tingut l’experiència d’haver estat en el primer equip de l’Espanyol, d’haver estat en el Lugo de Segona Divisió i tenia ganes d’una cosa així. Va sorgir aquesta oportunitat de jugar a la primera divisió de Romania, amb una oferta econòmica que no podria rebutjar ja que allà el pagament d’impostos no és el mateix que aquí i arriscar. Però quan vaig arribar allà no em va agradar en general el que vaig veure i vaig prendre la decisió de tornar. Un cop presa, no em vaig plantejar en cap moment anar a un altre lloc ja que tenia clar que si tornava era per estar al Cornellà. Estic molt content i il·lusionat amb el projecte. S’està fent un equipàs i crec que aconseguirem bones coses aquest any. “

© 2024 - U.E. CORNELLÀ. Powered by: aloewebs