LA UE CORNELLÀ JUGARÀ ELS SEUS PARTITS A L’RCDE STADIUM

Inicio » Notícies » Actualitat » LA UE CORNELLÀ JUGARÀ ELS SEUS PARTITS A L’RCDE STADIUM
/ Actualitat, Notícies

LA UE CORNELLÀ JUGARÀ ELS SEUS PARTITS A L’RCDE STADIUM

Acord per a la temporada 22-23 a Primera Federació.

La UE Cornellà disputarà els partits com a local de la temporada 2022/2023 a l’RCDE Stadium, un pas històric i molt important per a l’entitat.

La UEC desitja mostrar el seu sincer agraïment tant al RCD Espanyol, la Fundació UE Cornellà, com a l’Ajuntament de Cornellà per les gestions realitzades i que han permès aquest acord.

Andrés Manzano, Director General de l’entitat: “Jugar la propera temporada en un estadi de La Liga és un pas importantíssim i històric per a la UE Cornellà, que ens permetrà continuar competint a Primera Federació i, sobretot, continuar fent-ho aquí a la nostra ciutat, que era un dels nostres objectius principals. La nova normativa i les limitacions econòmiques reduïen les opcions disponibles i finalment estem molt satisfets amb la solució a la qual s’ha arribat amb el suport de l’Ajuntament. Estem segurs que és una gran notícia per als nostres abonats i aficionats, que podran continuar gaudint de l’equip a la ciutat i fer-lo a més en un gran estadi, amb totes les millores que això comporta. També per al nostre projecte de pedrera i tota l’estructura de futbol base, que podrà continuar treballant al Nou Municipal, desenvolupant un paper clau amb tants nens i nenes del municipi.”

“L’RCDE Stadium ens porta records d’un gran moment en la història del nostre club. Estem ja enfocats en tots els detalls de la nova campanya i tot el necessari perquè aquesta temporada signifiqui també una major afluència d’aficionats i abonats. Volem que gràcies a això, tota la ciutat s’involucri i faci que creixem tots. A més, ens agradaria obrir les portes a tots aquells seguidors del futbol que vulguin gaudir de la categoria amb la comoditat i l’atractiu afegit d’un gran estadi, amb la finalitat de treballar en el millor futur per a tots.”, afirmava Maribel López, presidenta de la UE Cornellà, després d’aconseguir l’acord.

D’aquesta manera queda oficialitzat l’acord que permetrà a la Unió Esportiva Cornellà disputar els partits de lliga com a local a l’RCDE Stadium. La competició de Primera Federació arrencarà el cap de setmana del 27-28 d’agost.

© 2024 - U.E. CORNELLÀ. Powered by: aloewebs