LA UE CORNELLÀ ACCEDEIX ALS QUARTS DE FINAL DE LA COPA FEDERACIÓ (1-2)

Inicio » Notícies » Actualitat » LA UE CORNELLÀ ACCEDEIX ALS QUARTS DE FINAL DE LA COPA FEDERACIÓ (1-2)

Els homes de Xavi Calm han superat al Poblense en la tanda de penals.

Després d’aconseguir el mateix resultat de l’anada gràcies a un doblet del juvenil Abde, el Cornellà ha superat al seu rival en els llançaments des dels onze metres i segueix endavant en el torneig.

El partit ha començat igualat i sense ocasions no obstant això, als 13 minuts el Poblense s’ha avançat en el marcador. Calonge, ha aprofitat el rebuig del porter després d’un llançament de falta per marcar l’1 a 0.

Però als pocs minuts, el Cornellà s’ha ficat de ple en el partit gràcies a un gran gol del juvenil Abde. Contraatac, retallada i definició a l’escaire per establir l’empat.

A partir d’aquí, el partit s’ha igualat i cada equip ha tingut una oportunitat per posar-se per davant abans del descans. El Poblense, amb una pilota al segon pal que Plomer ha rematat fora i el Cornellà, amb una contra que Jaume Pascual ha finalitzat per sobre del travesser.

En el segon temps, els locals han tingut una ocasió tot just començar amb una rematada de Plomer fora per poc. La rèplica l’han tingut els verds als pocs minuts amb un centre per banda d’Abde que no ha trobat rematador.

En el minut 72, Carlos no ha pogut enganxar un servei de cantonada i dos minuts més tard, de nou Abde ha definit a la perfecció per a fer l’1 a 2.

D’aquí fins al final, els homes de Xavi Calm han estavellat una pilota al pal a la sortida d’un córner i el Poblense ha pogut igualar en els minuts finals en una acció d’Oller que Sergio ha refusat.

Ja en la pròrroga, i amb un important desgast físic de tots dos, el duel s’ha obert i les ocasions s’han produït en les dues àrees. El Poblense ha tingut les seves arribades amb rematades d’Oller, Víctor i Calonge i el Cornellà, per part seva, ha pogut sentenciar l’eliminatòria amb accions a pilota atura i a la contra.

Finalment, i després d’una tanda de penals no apte per a cardíacs, amb 3 errades del Poblense -i encerts de Sergio- i 2 errors dels verds, la UE Cornellà s’ha classificat per a la següent ronda de la Copa Federació després de vèncer 1 a 2 en els 120 minuts de partit i 3-4 en els penals.

El proper diumenge, el Primer Equip rebrà al València CF Mestalla en el partit corresponent a la J22 de Segona Divisió B (12.00 h). Atents a les promocions!

Estadi: Poliesportiu Municipal Sa Pobla

Resultat: UD Poblense 1-2 UE Cornellà

Gols: 1-0 (Calonge, 13′) / 1-1 (Abde, 20′) / 1-2 (Abde, 75′)

Àrbitre: Luis Bestard Servera. Ha amonestat al local Oller i als visitants Ricard i Pep.

POBLENSE: Pau, Miquel Jaume, Mateo, Pep Vidal, Calonge, Facu (Nico, 78′) Jaime Hernández (Saul, 91′), Lucas, Dani Plomer, Oller i Diego (Víctor, 68′).

UE CORNELLÀ: Sergio, Sola (Ot, 70′), Héctor, Carlos, Ricard, Uche (Pere, 77′), Abde, Pep (Agus, 57′), Jaume, Miguel Fernández i Gaspar.

XAVI CALM“Partit que ha començat amb domini del Poblense i ens ha costat una mica entrar. Però hem fet un pas endavant i la segona part ha estat nostra. Després de la pròrroga, en els penals hem tingut la sort que no vam tenir en la Copa del Rey. Gran implicació, tant dels jugadors del Primer Equip com dels juvenils, en un partit amb molt de vent i fred. No era gens fàcil”