LA PRIMERA JA HA ARRIBAT (1-0)

Inicio » Notícies » Actualitat » LA PRIMERA JA HA ARRIBAT (1-0)
/ Actualitat, Actualitat Primer Equip, Crònica, Notícies

La UE Cornellà supera el Badalona i aconsegueix la primera victòria.

Els homes de Guillermo Fernández Romo han sumat els 3 punts gràcies al gol de Pablo Fernández en els minuts finals del primer temps. L’equip ha competit a un bon nivell i ha aguantat fins al final per fer-se amb el primer triomf de la lliga.

Inici igualat entre dos equips que no han generat ocasions de perill. En el minut 16, Ramón ha intervingut en un tret de Marc Carbó per evitar el gol. Poc després, en el 23′, a prop ha estat el gol visitant després d’un xut des de la frontal, que ha tocat a l’esquena de Ramón i la davantera no ha aconseguit rematar.

Però el Cornellà ha reaccionat i en els minuts posteriors ha protagonitzat tres accions de perill mitjançant Pablo Fernández, amb una rematada alta, Leo, amb un tir que ha rebotat en un defensa i ha sortit a córner, i Becerra, amb una pentinada que també ha anat a la cantonada.

Tot seguit, la insistència dels verds ha donat el seu fruit en forma de gol. Pablo Fernández, en el 39′, ha sorprès a Morales amb un centre-xut i ha fet l’1-0.

En la segona, el Cornellà ha aguantat i ha tingut opcions de fer el segon. En el 55′, rematada de Pablo a les mans de Morales i en el 61′, Eloy ha rematat alt un centre per banda.

Ja en els minuts finals, una bona conducció per banda ha finalitzat amb un bon xut creuat de Guzmán que ha sortit fregant el pal.

Amb aquesta victòria, el Cornellà suma 5 punts i acumula tres jornades sense perdre.

La setmana vinent, el Primer Equip visitarà el Nàstic de Tarragona en la cinquena jornada de lliga (diumenge, 12h).

FITXA TÈCNICA

Estadi: Nou Municipal

Resultat: UE Cornellà 1-0 CF Badalona

Gols: 1-0 (Pablo Fernández, 39′)

Àrbitre: Raúl Martín González Francés. Ha amonestat als locals Óscar Prats, Becerra, Fall i Eloy i als visitants Iván Malón i Robusté.

UE CORNELLÀ: Ramón, O. Prats, Baro, Javi Jiménez, Fall, Eloy, Fer Pina, Leo (Guzmán, 62′), Mario Robles, Pablo Fernández (Nana, 83′) i Becerra (Esteve, 71′).

CF BADALONA: Morales, Joel Toledo, Valentín (Moreno, 46′), Robusté, Moyano, Marc Carbó, Simón, Pallarés, Cabrera (Máyor, 75′), Iván Malón i Suárez (Montes, 62′).

GUILLERMO FERNÁNDEZ ROMO: “Content per aconseguir la primera victòria. La línia a seguir és la de la segona part. Ens ha faltat tancar el partit per estar més tranquils. Continuarem treballant i corregint errors per competir al màxim cada setmana. El triomf ens dóna un bon cop de moral.”