LA PRÈVIA | ELCHE CF – UE CORNELLÀ

Inicio » Notícies » La prèvia » LA PRÈVIA | ELCHE CF – UE CORNELLÀ
/ La prèvia, Notícies

LA PRÈVIA | ELCHE CF – UE CORNELLÀ

Un altre difícil repte per superar

Aquest diumenge el primer equip disputarà un partit molt important en les seves aspiracions de disputar el play-off d’ascens a la Liga Adelante. El rival, l’Elx, acumula els mateixos punts que el nostre equip (48), per la qual cosa la victòria suposarà un pas molt gran per a qui l’aconsegueixi. Serà la primera vegada que el nostre equip disputi un partit oficial a l’Estadi Martínez Valero.

L’ELX

El fet que el rival del Cornellà porti 27 de les 29 jornades disputes en els llocs de privilegi de la taula, parla de l’entitat de l’equip al qual s’enfrontaran els nostres. Encara que sembla difícil que puguin arribar a la primera posició, la igualtat a la zona noble de la taula no pot permetre ni una mica de relaxació a un equip que té com a objectiu tornar com més aviat a la categoria de plata del futbol espanyol. Només el Sabadell ha estat capaç de vèncer al Martínez Valero en el que va de 2018. A dia d’avui, l’Elx ocupa la tercera posició amb 48 punts.

El tècnic, José Rojo Martín “Pacheta”, tindrà tota la plantilla disponible.

EL CORNELLÀ

L’equip intentarà demostrar, una altra vegada, que davant els reptes importants es creix. Els nostres acumulen tres victòries consecutives com a locals, però lluny queda l’última victòria a domicili del present curs. Diumenge pot ser el moment idoni per trencar aquesta estadística i també per intentar donar-li la volta a un gol average particular que, de moment, està perdut a causa de la mala sort del partit de la primera volta, on els nostres van caure per 0 a 1 però van enviar tres pilotes a la fusta. A dia d’avui, el Cornellà ocupa la quarta posició amb 48 punts.

El tècnic, Jordi Roger, no podrà comptar amb Reche, Jaume Batista, Ricard Pujol, Sergio Gómez, Borja i Ramón, tots ells lesionats.

HORARI I ÀRBITRE

El partit es disputarà aquest diumenge 18 de març a partir de les 16:30 hores a l’Estadi Martínez Valero i serà dirigit pel col·legiat Sergio Usón Rosel, del Comitè Territorial Aragonès.

SEGUIMENT TV

El partit es podrà veure en directe pel canal Esport 3.

ZONA MIXTA

JORDI ROGER: “És un partit més, però és cert que ens enfrontem tercers contra quarts, que tenim els mateixos punts i que si ens haguessin dit a l’agost que a hores d’ara de campionat estaríem quarts empatats a punts amb l’Elx no ens ho creuríem . Hem de procurar fer 60/61 punts. Crec que la pressió la tenen ells però a il·lusió no ens guanyaran. L’Elx és un equip fet per pujar, que des del primer minut van a sortir a guanyar. Amb Pacheta estan competint molt bé però nosaltres estem preparats. No anirem a defensar-nos. Volem ser protagonistes i anem amb la idea d’atacar i buscar els seus punts febles. “

© 2024 - U.E. CORNELLÀ. Powered by: aloewebs