LA CRÒNICA | UE CORNELLÀ 3 – VILLARREAL CF B 0

Inicio » Notícies » Crònica » LA CRÒNICA | UE CORNELLÀ 3 – VILLARREAL CF B 0
/ Crònica, Notícies

Orgull, treball i efectivitat. Ingredients bàsics per aconseguir aquesta gran victòria

Merescut triomf el que ha aconseguit l’equip davant el segon classificat de la lliga, el Vila-real B en una nit per guardar en el record. Gran actuació global dels nostres que van tenir efectivitat tant endavant com enrere i van oferir un gran espectacle als aficionats que van venir al Nou Municipal.

El duel va arrencar amb els dos equips sense complexos buscant la porteria contrària sabedors de la importància d’aconseguir els tres punts per aprofitar els empats del Mallorca i l’Elx. Van ser els visitants els que van avisar primer, però Carlos Craviotto va ser clau en salvar un mà a mà davant un Darío Poveda que es va trobar sol davant d’ell. Una jugada que, d’haver acabat d’una altra manera, podria haver canviat el partit. (5 ‘)

Quatre minuts després, el col·legiat va anul·lar un gol a Pere Martínez per un possible fora de joc. Com ja va passar el partit de fa set dies davant el CD Ebre, el lateral va sorprendre a tots arribant des del darrere i definint però lamentablement, en aquesta ocasió, el gol no va pujar a l’electrònic.

Va replicar el Vila-real B, als 17 minuts i per mediació de Dalmau que va enviar la pilota al pal després d’un xut llunyà.

Després d’aquesta successió d’oportunitats, a poc a poc l’equip va agafar les regnes del partit i va dominar tant en l’aspecte ofensiu com en el defensiu. Encara que va haver d’esperar fins als últims minuts del primer període per veure en acció als atacants del nostre equip. Primer Rafa Mujica va posar a prova els reflexos de Cantero en disparar, tal com queia, un córner llançat per Fito Miranda. (42 ‘)

I ja en el temps de prolongació, un servei de banda llançat per Valentín, el va barallar molt bé Leon de Kogel que, amb la dreta, va ajustar tant la pilota perquè aquest acabés tocant el pal i s’introduís en fins al fons de la xarxa . Primer gol del davanter holandès amb el nostre equip.

Amb l’1 a 0 es va arribar al descans i, després de la represa, l’equip va sortir com si el partit seguís amb empat. Segur enrere i buscant sorprendre un Vila-real que seguia amb la mateixa idea de joc. Rafa Mujica va poder ampliar distàncies amb una volea que, finalment, va acabar atrapant Cantero.

Els visitants van fer un pas endavant i però no van posar en excessius compromisos a una ben col·locada defensa cornellanenca. A més, cada vegada que l’equip robava la pilota tenia espais per poder marcar al contraatac. Fito Miranda, amb una jugada molt característica seva va estar molt a prop de fer el segon però el cuir va acabar per sobre del travesser. (57 ‘).

Cinc minuts després, els visitants van poder empatar però, per sort, la pilota disparat per Mario va acabar impactant al pal. (62 ‘)

I del possible empat es va acabar passant a 2 a 0. Golàs de Marc Caballé que va empalmar una pilota caigut del cel per, amb una volea perfecta, projectar-lo amb una potència tremenda i aquest va acabar a la xarxa. (69 ‘)

Quatre minuts després, Maureta va sentenciar el partit en rematar amb el cap, al segon pal, un córner llançat mil·limètricament per Fito Miranda. (73 ‘)

Tot i tenir un avantatge de tres gols, els nostres no van baixar el pistó i van seguir a la recerca de més gols. Però va ser el Vila-real qui es va topar amb un mur infranquejable anomenat Craviotto que va realitzar dos grans parades a trets de Rubén Taula (83 ‘) i Pedro Martínez (88’).

La cirereta a una gran actuació col·lectiva la va poder posar Rafa Mujica qui va provar a sorprendre un avançat porter visitant Cantero amb una vaselina però, per desgràcia, el canari no va poder celebrar el seu primer gol com a jugador del Cornellà.

Tres gols per sumar tres punts molt importants que ens mantenen en play-off una jornada més (i ja en van 10 consecutives) que carregaran de moral a un equip que tindrà el següent compromís diumenge que ve, davant el Formentera, a les 12 h.

Estadi: Nou Municipal de Cornellà

Resultat: UE Cornellà 3 – Vila-real CF B 0

Gols: (1-0) Leon de Kogel min. 45, (2-0) Marc Caballé min. 69 i (3-0) Maureta min. 73.

Àrbitre: Imanol Irurtzun Artola. Amonestacions per Gómez i per Édgar pel Cornellà i per a Imanol pel Vila-real B.

CORNELLÀ: Craviotto, Pere, Valentí, Édgar, Maureta, Gómez (Fall 79 ‘), Mujica, Pep Caballé, Leon (Xemi 74’), Marc Caballé i Fito Miranda (Cortés 82 ‘).

VILLAREAL B: Cantero, Miguelón, Enric, Roger, Pau, Imanol (Pedro 77 ‘), Chuca, Morlanes, Dalmau (Simón 65’), Darío i Mario (Rubén 65 ‘)

JORDI ROGER: “Vull felicitar els jugadors pel resultat però sobretot perquè veníem d’una dinàmica on havíem aconseguit 5 punts en els últims 5 partits i avui ens venia un canya d’equip. Crec que, des del 10 fins al 80, hem dominat. Estic molt content amb l’actitud, aquest és el camí a seguir. Hem mantingut la porteria a zero davant el que és, per a mi, el millor equip de la categoria. Dels 11 últims partits som el millor equip de la lliga i això parla molt bé de nosaltres.”

MIGUEL ÁLVAREZ: “Hem tingut ocasions molt clares per fer gols. En tot moment hem volgut respectar el nostre estil de joc però és molt difícil en aquest camp perquè ells estan més acostumats i per la intensitat i la pressió que exerceix el Cornellà. És mèrit del Cornellà. No és que ens hàgim desconnectat, és que ens han desconnectat. El Cornellà ens ha rebentat a pilota aturada. Si avui hi ha hagut 150 segones jugades, el Cornellà ha guanyat 140. “