LA CRÒNICA | ELCHE CF 3 – UE CORNELLÀ 0

Inicio » Notícies » Crònica » LA CRÒNICA | ELCHE CF 3 – UE CORNELLÀ 0
/ Crònica

Tarda per oblidar

No ha estat la millor tarda del nostre equip que s’ha vist superat per un Elx que va demostrar el perquè és un dels clars favorits a acabar entre els quatre primers. L’equip no va trobar la reacció necessària als dos gols dels locals en el primer temps. En el segon acte, els nostres van millorar però no van aconseguir crear el perill necessari.

El duel va començar molt igualat però l’Elx va trigar relativament poc a demostrar la categoria d’equip que és i va desplegar bona part del seu futbol al nostre camp. A base d’empenta va aconseguir forçar diversos córners i, algun d’ells, va acabar amb cert perill. Al 8 ‘Manu Sánchez va rematar un fos i, 12 minuts després, va ser Gonzalo Verdú qui també ho va provar amb el mateix resultat.

Finalment, Benja va aconseguir obrir el marcador al 27, quan va rematar a plaer ia l’àrea petita, una pilota morta refusada per Craviotto, que va realitzar una gran aturada a la rematada de Neyder però no va poder fer res per evitar el gol local.

Aquest gol va suposar un dur cop per als nostres que, fins al moment, s’havien defensat molt bé. D’altra banda, l’Elx va seguir dominant i generant perill. Craviotto va haver d’intervenir per evitar el segon després d’una volea de Javi Flores. (37 ‘)

Amb l’equip bolcat a l’atac en el tram final del primer període, l’Elx va aconseguir el segon gol. Robatori de pilota i contraatac ràpid que va aprofitar Benja per superar Craviotto i anotar marcar el segon. (45+)

Amb el 2 a 0 es va arribar al descans i, després de la represa, els nostres van buscar donar-li la volta a la dinàmica del partit, encara que la primera ocasió del segon període va ser per als locals. Provencio va posar a prova els reflexos de Craviotto després de rematar de cap una centrada des de la dreta.

Els canvis realitzats per Jordi Roger, a més de l’ímpetu de l’equip per buscar reduir les diferències, van igualar el joc. Fins i tot, en el primer tram del segon acte, el nostre equip va superar en possessió de pilota a Elx però aquest domini no es va traduir en ocasions. Cortés ho va intentar amb un xut llunyà però el cuir no va trobar la porteria (66 ‘)

També ho va provar Leon de Kogel, amb una vaselina a José Juan però l’esfèric va acabar fora. (76 ‘)

L’Elx va evitar la possible reacció del nostre equip amb el tercer i definitiu gol. Collantes va ajustar la pilota a la base del pal dret per superar Craviotto. Gol que suposava el cop definitiu a un Cornellà que no va trobar premi a la seva reacció.

3 a 0 i un resultat que va poder ser més ampli si no és per les dues bones intervencions de Craviotto en els últims minuts, primer evitant el gol a Collantes i després a Nino.

Derrota de la qual toca aprendre per no repetir errors en el futur. Tot i això, els nostres seguiran una setmana més a la quarta plaça i amb l’objectiu de sumar els tres punts en el següent partit que disputaran el proper diumenge a les 18 hores davant la UE Olot.

Estadi: Martínez Valero

Resultat: Elche CF 3 – UE Cornellà 0

Gols: (1-0) Benja min. 27, (2-0) Benja min. 45 i (3-0) Collantes min. 83.

Àrbitre: Sergio Usón Rosel. Amonestacions per a Manu, Iván Sánchez, Javi Flores per l’Elx i per Maureta pel Cornellà

ELX: José Juan, Tekio, Manu, Neyder, Gonzalo Verdú, Javi Flores (Nino 62 ‘), Provencio (Ñíguez 69’), Benja, Josan i Iván Sánchez (Collantes 18 ‘).

CORNELLÀ: Craviotto, Pere, Joan Oriol, Édgar, Maureta, Fall (Xemi 56 ‘), Mujica (Néstor 60’), Pep Caballé (Sergio Cortés 56 ‘), Leon, Marc Caballé i Fito Miranda

JORDI ROGER: “El millor del nostre equip ha estat el porter. Crec que només hi ha hagut un equip sobre la gespa i ens han guanyat en totes les facetes. A la primera part ens han avassallat, estava desitjant arribar amb l’1 a 0 al descans i ni això hem aconseguit. A la segona, a la recerca del 2 a 1, s’ha obert molt el partit i ells dalt són letals. Felicitar a l’Elx i nosaltres a seguir.”