Inicio » Notícies » Actualitat » IMPARABLES (3-1)
/ Actualitat, Actualitat Primer Equip, Crònica, Notícies

La UE Cornellà aconsegueix els 3 punts davant el València Mestalla i es col·loca segon.

Gran matinal en el Nou Municipal, amb un Cornellà molt seriós i que ha passat per sobre del filial valencianista per sumar 3 punts que li col·loquen segon.

La primera meitat ha estat de clar domini local. El Cornellà, des dels primers minuts, ha agafat les regnes del partit i ha generat perill. Eloy Gila, ha estat el primer a tenir una oportunitat amb un tret des de la frontal que ha sortit alt. Tot seguit, Pep Caballé ho ha intentat amb un tir creuat.

En el 19′, una de les més clares. Centre magistral de Pep a l’interior de l’àrea i cop de cap d’Eloy fora per molt poc. El Cornellà no ha deixat de crear perill i Ricard Pujol ha trobat el premi. Als 22 minuts, falta llançada per Leo Ramírez, assistència de cap de Goldar i remat al fons de la xarxa de Ricard.

A partir d’aquí, i fins al descans, la superioritat verda ha continuat. Primer Leo, amb un tir llunyà, i després Agus, amb una acció individual que ha acabat amb una rematada creuada, han estat prop de marcar el segon.

Poc abans del descans, l’única oportunitat del filial valencianista ha estat a punt de significar l’empat després d’un tret de Pablo Jiménez al travesser.

En la represa, els de Xavi Calm han sortit amb les mateixes ganes i en el minut 51, Leo Ramírez ha servit un excel·lent servei de cantonada i Borja, de cap, ha fet el segon.

El València, amb el pas dels minuts, ha buscat reaccionar però de nou el Cornellà, aquesta vegada mitjançant Carlos Esteve, ha deixat el duel pràcticament sentenciat després d’aprofitar un rebot a l’àrea.

A partir d’aquí, els de Miguel Grau, sense res a perdre, han fet un pas cap endavant i han aconseguit reduir distàncies en el marcador gràcies a Alex Blanco. Poc després, el mateix Alex, ha rematat un llançament de falta a la fusta, que ha estat a punt de significar el segon per als visitants.

Però finalment, els verds han sumat una nova victòria en el Nou Municipal i se situen segons amb 39 punts, acumulant una gran dinàmica de resultats, tant a casa com a domicili.

La setmana vinent, el Primer Equip visitarà al CF Badalona (diumenge, 17:00h).

FITXA TÈCNICA

Estadi: Nou Municipal de Cornellà

Resultat: UE Cornellà 3-1 València CF Mestalla

Gols: 1-0 (Ricard, 22′) / 2-0 (Borja, 51′) / 3-0 (Carlos Esteve, 66′) / 3-1 (Alex Blanco, 71′)

Àrbitre: Víctor Pérez Peraza. Ha amonestat als locals Eloy i Agus Medina i als visitants Fernando Román, Pablo Jiménez i Sito.

UE CORNELLÀ: Ramón, Roman, Ricard, Goldar, Borja, Uche, Eloy (Jaume, 89′), Pep (Pere Martínez, 84′), Esteve (Gaspar, 69′), Agus i Leo.

VALÈNCIA MESTALLA: Cristian, Arroyo, Centelles, Fernando Román, Guillem (Lolo Plá, 56′), Pascu (Miki, 86′), Alex Blanco, Corredera, Fran Navarro, Ezquerdo (Sito, 75′) i Pablo Jiménez.

XAVI CALM: “Amb el 3-0, hem baixat un punt i això no pot tornar a passar. Molt content amb el treball realitzat però hem d’estar atents. L’estratègia és una arma molt important a Segona B. Tenim bons llançadors i rematadors i cal aprofitar-ho. Avui l’ambient ha estat molt bo i esperem sentir aquest suport la resta de partits a casa”