GRÀCIES, GÓMEZ

Inicio » Notícies » Actualitat » GRÀCIES, GÓMEZ
/ Actualitat, Actualitat Primer Equip, Notícies

GRÀCIES, GÓMEZ

Sergio Gómez deixa de ser jugador de la UE Cornellà.

Per motius personals, el migcampista i l’entitat han arribat a un acord per a la no continuïtat del jugador en la Unió Esportiva Cornellà.

Sergio Gómez Cegarra, format en les categories inferiors del nostre futbol base, va participar en un dels partits més importants de la història del futbol formatiu de la UE Cornellà. Va jugar i va ser el capità de l’eliminatòria de Copa del Rei juvenil enfront del Reial Madrid.

Amb 125 partits a les seves esquenes, Gómez deixa el Cornellà sent el jugador que més partits ha disputat a Segona B amb la nostra samarreta, sense afegir el playoff d’ascens a la Liga 123 davant del Sporting B. A més, el futbolista ha jugat tots els enfrontaments de Copa del Rei amb el Cornellà (Jaén, Zamora, Leioa, San Sebastián de los Reyes, Extremadura i Hèrcules) i ha disputat la totalitat dels minuts de la històrica eliminatòria de Copa davant el Reial Madrid.

Per a la UE Cornellà, ha estat un plaer comptar amb els serveis d’un gran professional i excel·lent persona com Sergio Gómez.

El proper dimecres 5 de setembre, coincidint amb el partit de Copa del Rei davant la UE Sant Andreu en el Nou Municipal, el club realitzarà un merescut homenatge al jugador.

© 2024 - U.E. CORNELLÀ. Powered by: aloewebs