GONZALO RIUTORT SERÀ L’ENTRENADOR DEL JUVENIL A 20/21

Inicio » Notícies » Actualitat » GONZALO RIUTORT SERÀ L’ENTRENADOR DEL JUVENIL A 20/21
/ Actualitat, Futbol base, Notícies

GONZALO RIUTORT SERÀ L’ENTRENADOR DEL JUVENIL A 20/21

El tècnic dirigirà l’equip de Divisió d’Honor la propera temporada.

La UE Cornellà ha arribat a un acord amb l’entrenador Gonzalo Riutort per a ser el màxim responsable del Juvenil A de Divisió d’Honor la pròxima temporada.

Gonzalo Riutort Armillas (Barcelona, ​​16 de gener de 1986) és un gran coneixedor de la nostra entitat; va estar 6 temporades dirigint als juvenils B i C, primer afermant la categoria a Preferent i posteriorment, amb el B, a Lliga Nacional on en les seves últimes dues campanyes va aconseguir puntuacions històriques en lliga i va ser subcampió de Catalunya.

Arran de la bona feina, Gonzalo va despertar l’interès del CE Europa, entitat històrica que es va fixar en ell per ser el líder del seu principal projecte de futbol base, el Juvenil A. En el seu primer any al club escapulat Riutort va aconseguir el tan desitjat ascens a Divisió d’Honor, categoria que va poder gaudir i competir al màxim les següents dues temporades. En la màxima categoria del futbol juvenil estatal, el tècnic barceloní s’ha mantingut sempre entre els millors equips del grup i ha deixat més que demostrat tot el seu treball i professionalitat.

Ara, i després de tres temporades entrenant a gran nivell, Gonzalo Riutort torna a casa seva per capitanejar el Juvenil A a Divisió d’Honor. Màxima confiança i ganes de veure rodar un projecte dirigit per un dels nostres.

DECLARACIONS

GONZALO RIUTORT: “Un repte més en la meva carrera esportiva i content de tornar a un club al qual li tinc molta estima. En el seu moment, també vaig apostar pel projecte de Cornellà per continuar creixent tant a nivell personal com el club i crec que ho vam aconseguir. I penso que l’entitat encara pot créixer més a nivell esportiu. Conec com funcionen les coses i la manera de treballar. Il·lusió i ganes de fer les coses bé.”

© 2024 - U.E. CORNELLÀ. Powered by: aloewebs