EXCEL·LENT REMUNTADA PER TORNAR A GUANYAR (4-3)

Inicio » Notícies » Actualitat » EXCEL·LENT REMUNTADA PER TORNAR A GUANYAR (4-3)

Van tornar les tardes de glòria al Nou Municipal.

Els verds  van tirar d’ADN CORNELLÀ per remuntar i sumar un triomf d’un valor incalculable.

Els primers compassos de partit van estar marcats per la igualtat i intensitat fins que Pablo Fernández, en el 14′, va tenir l’opció d’avançar al Cornellà en una acció per banda que no va aconseguir rematar. I després d’uns minuts d’aproximacions perilloses a favor, l’Espanyol B es va avançar des del punt de penal mitjançant Jutglà. Poc després, i pràcticament sense temps per a la reacció, Becerra va rematar a l’interior de l’àrea i va situar el 0-2.

Però l’equip, lluny de rendir-se, va saber ficar-se en el partit amb el gol de Chiki, no obstant això, novament el visitant Jutglà va marcar i va posar l’1 a 3 a l’electrònic, resultat amb el qual va finalitzar la primera meitat.

Després del temps de descans, la UE Cornellà va tornar a demostrar del que és capaç i va aconseguir marcar el 2 a 3, una altra vegada de les botes de Chiki, des dels onze metres.

A partir d’aquí, i amb pràcticament tot el segon temps per davant, els verds es van fer amb la iniciativa del joc i les ocasions. Així va ser com Víctor Fernández, amb un fort tret, va empatar l’enfrontament.

Amb el gran ritme imposat en els segons 45′ faltava la guinda, i Rulo Prieto es va encarregar de posar-la. Als 72 minuts de partit, míssil amb cama esquerra per confirmar la remuntada i deixar els 3 punts a casa.

El duel davant l’Espanyol B va ser un clar reflex del que és la UEC: equip competitiu, lluitador i guanyador. Sens dubte un dels partits amb més emocionants, disputats al Nou Municipal, que es recorden a la categoria de Segona B.

El proper diumenge 14 de març, la UE Cornellà tornarà a jugar a casa davant el CF Badalona, en el partit corresponent a la 20a jornada de competició (18h).

Estadi: Nou Municipal

Resultat: UE Cornellà 4-3 RCD Espanyol B

Gols: 0-1 (Jutglà, 29′ p.) / 0-2 (Becerra, 33′) / 1-2 (Chiki, 35′) / 1-3 (Jutglà, 36′) / 2-3 (Chiki, 50′ p.) / 3-3 (Víctor Fdez, 65′) / 4-3 (Rulo, 72′)

Àrbitre: Miguel Bosch Domenech. Va amonestar els locals Carlos García-Die, Borja García, Dorca i Kevin Presa, i els visitants Gorjon i Gori.

UE CORNELLÀ: Mourin, Rulo, Dorca (Kevin Presa, 62′), Eloy, Chiki (Álex Serrano, 76′), Guzmán (Àlex Pla, 89′), Carlos García-Die (Víctor Fernández, 45′), Pablo Fernández (Ontiveros, 89′), Pol Moreno, Borja García i Agus Medina.

RCD ESPANYOL B: Joan García, Rubén Sánchez, Nil Jiménez (Fornés, 57′), Alejandro Pérez, Raigal (Svenson, 57′), Becerra, Iván Gil (Villahermosa, 79′), Ferrán Jutglà, Recasens, Gori (Pedro, 74′) i Gorjon (Mahicas, 79′).