ESTRENA NO DESITJADA A LA NUCÍA (1-0)

Inicio » Notícies » Actualitat » ESTRENA NO DESITJADA A LA NUCÍA (1-0)

La UE Cornellà cau per la mínima en l’estrena de la competició regular.

La UE Cornellà no ha pogut obtenir res positiu de la seva visita a terres alacantines després d’encaixar un gol, d’acció a pilota aturada, poc abans del descans.

Els verds han sortit bé al partit. Ja en el primer minut, Pablo Fernández ha tingut el gol en les seves botes amb una rematada des de l’interior de l’àrea que s’ha estavellat en el cos d’un defensor local. Poc després, el mateix Pablo, amb una internada per banda, i Óscar Prats, amb un llançament de falta des de la mitja lluna de l’àrea, han portat perill a l’àrea defensada per Óscar Fornés.

A partir d’aquí, el partit s’ha igualat i han estat els locals els que, mitjançant Fofo, han generat perill sobre la porteria de Ramón. Juanjo, poc després, també ho ha intentat amb un llançament de falta que ha marxat fora.

Però faltant pocs minuts per al descans, els de César Ferrando s’han avançat gràcies a una rematada de cap de Fran Moreno a la sortida d’una falta lateral.

En el segon temps, els de casa han pogut fer el segon tot just començar però la rematada de Juanan ha sortit alta. Baro, ha buscat la reacció dels verds amb una rematada a l’àrea visitant però de nou, les ocasions clares han arribat del costat local i Ramón, amb una doble intervenció, ha evitat el 2-0.

Després d’uns minuts sense res destacat, en els quals han hagut diverses substitucions, entre elles la incorporació del juvenil Peque al terreny de joc, els de Guillermo Fdz. Romo li han posat una marxa més i han estat prop d’empatar el partit; Becerra, a la sortida d’un córner, ha enviat l’esfèric a la fusta. Fins al final, el Cornellà ha buscat donar-li un gir al duel però no ha pogut evitar caure derrotat.

La setmana vinent, el Primer Equip rebrà, en el Nou Municipal, a la UE Olot en la segona jornada de lliga (dissabte, 20h).

Estadi: Estadi Olímpic Camilo Cano

Resultado: CF La Nucia 1-0 UE Cornellà

Gols: 1-0 (Fran Moreno, 43′)

Àrbitre: Juan Manuel Ruíz Aguilera. Ha amonestat al local Fran Moreno i als visitants Mingotes i Peque.

CF LA NUCIA: Óscar Fornés, Hermosa, Fofo, Juanan, Fran Moreno, Juanjo (Miñano, 71′), Morgado (Titi, 77′), Neftali, Ortiz, Cabezas (Sergi, 86′) i Pedraza.

UE CORNELLÀ: Ramón, O. Prats, Ramón Riego, Baro, Mingotes, Fall (Leo, 78′), Eloy, Fer Pina, Guzmán (Lobato, 70′), Pablo Fernández (Peque, 74′) i Becerra.

GUILLERMO FERNÁNDEZ ROMO: “Hem intentat fer coses per guanyar. Hem de ser capaços de no analitzar només el resultat i aprofitar per créixer com a equip. A partir de demà, treballarem per afrontar el debut a casa en les millors condicions.”