Inicio » Notícies » Actualitat » ELS INICIS DE LA UE CORNELLÀ A SEGONA DIVISIÓ B
/ Actualitat, Actualitat Primer Equip, Notícies

El Primer Equip encara l’inici del curs 18/19.

La cinquena temporada de la Unió Esportiva Cornellà en el grup III de Segona Divisió B és a punt d’arrencar i els homes de Xavi Calm estan treballant per arribar en les millors condicions a la cita de diumenge.

El debut davant la UE Olot ens fa tirar la vista enrere per situar-nos en la primera jornada de la campanya 14-15. Va ser la nostra estrena en la categoria i també ens va enfrontar, encara que en el Nou Municipal, al conjunt de la Garrotxa. El resultat va ser d’empat a 0.

La següent temporada, la 15-16, l’equip va donar el tret de sortida contra el FC Barcelona B, també a casa, i va guanyar per 2 a 1 amb un gol de Dani Martí en el primer minut de joc i un altre d’Oscar Muñoz, des del punt de penal, en el temps d’afegit.

Els inicis positius en el Nou Municipal de Cornellà van continuar sorgint efecte el curs 16-17. El Primer Equip va debutar contra el CF Vila-real B i va vèncer per la mínima amb un gol de Xavi Puerto en l’últim minut.

Però la temporada passada, la 17-18, el sorteig del calendari va oferir, per primera vegada, un debut lluny de Cornellà. El primer partit de lliga davant el CF Ontinyent es va saldar amb un empat sense gols a El Clariano.

Així doncs, el balanç dels inicis de l’equip en Segona B ha deixat dues victòries i dos empats, disputant-se tres partits a casa i un lluny del Nou Municipal.

Ara, la UE Cornellà pensa en el duel del proper diumenge dia 26 a les 18 h en el camp de la UE Olot, en l’estrena de lliga del curs 2018/19.