EL CORNELLÀ AGAFA AVANTATGE PER AL PARTIT DE TORNADA (4-1)

Inicio » Notícies » Actualitat » EL CORNELLÀ AGAFA AVANTATGE PER AL PARTIT DE TORNADA (4-1)

La UE Cornellà supera amb claredat al CD Teruel en l’anada dels 1/16 de final de la Copa Federació.

Bona actuació dels verds que s’han mostrat superiors al seu rival en pràcticament tot el partit i han aconseguit una còmode avantatge per al duel de tornada.

La primera meitat ha estat dominada pel Cornellà. Ja en els primers minuts, Leo ha tingut una doble ocasió. Primer amb un tir que s’ha marxat alt i després amb un llançament que el porter ha desviat a córner. El Cornellà ho ha seguit intentant i ha tingut el premi en forma de gol als 26 minuts gràcies a un servei de cantonada de Leo que un defensor ha pentinat a l’interior de la porteria.

A partir d’aquí, els de Xavi Calm han seguit sent superiors i Carlos Esteve ha estat a punt de marcar el segon després d’un tret de Leo que ha buidat el porter i ha deixat la pilota morta.

Pocs minuts més tard, els visitants s’han quedat amb un home menys per l’expulsió de Lou en veure dues grogues. Això ho ha aprofitat el Cornellà per marcar el segon mitjançant Juan Fernández; passada a l’espai que el davanter ha definit a la perfecció.

En la segona meitat, i després de diversos canvis, els de Daniel Aso han aconseguit reduir diferències en el marcador després d’un error defensiu que Sergio Sánchez ha aprofitat per marcar.

Amb el pas dels minuts, el ritme ha baixat però el Cornellà s’ha beneficiat d’un córner per anotar el tercer gol. Llançament de Leo que un defensor visitant, de nou, s’ha introduït la pilota al fons de la xarxa.

El Teruel, per la seva banda, ha disposat d’una oportunitat en una acció a pilota aturada d’Aitor que Sergio ha respost a la perfecció. Poc després, Miguel Fernández ha arrodonit el marcador amb una bona acció individual i un magistral tir que ha entrat per l’escaire.

Amb aquest resultat, el Cornellà pren un còmode avantatge de cara a l’enfrontament de tornada a l’Estadi Pinilla, dintre de 15 dies.

Dissabte que ve, el Primer Equip tornarà a jugar a casa davant l’Atlètic Balears, en el partit corresponent a la 14ª jornada de lliga (17:00h).

Estadi: Nou Municipal.

Resultat: UE Cornellà 4-1 CD Teruel

Gols: 1-0 (p.p, 26′) / 2-0 (Juan, 45′) / 2-1 (Sergio Sánchez, 62′) / 3-1 (p.p, 76′) / 4-1 (Miguel Fernández, 88′)

Àrbitre: Alejandro Fernández Pérez. Ha amonestat als visitants Aitor i Leira. A més, ha expulsat al visitant Lou per doble amonestació.

UE CORNELLÀ: Sergio, Roman, Héctor Camps, Goldar (Manso, 77′), Ricard, Sánchez, Miguel Fernández, Carlos Esteve (Jaume, 45′), Leo, Juan (Abde, 64′) i Gao.

CD TERUEL: Juanma Conesa, Lou, Aitor, Borja, Durán (Bitoro, 45′), Leira, Juanma González, Jamelli (Mikel, 45′), Hamza (Gabi, 77′), Sergio Sánchez i Mora.

XAVI CALM: “El resultat és bo però falta el partit de tornada, per això les eliminatòries duren 180 minuts. Totes les competicions que juguem les volem guanyar o arribar el més lluny possible. L’actitud de tots els jugadors ha estat molt bona, tant els del Primer Equip com els juvenils”