DOMINI, OCASIONS I POC PREMI (1-1)

Inicio » Notícies » Actualitat » DOMINI, OCASIONS I POC PREMI (1-1)

Els verds sumen un punt en la seva visita a Olot.

La UE Cornellà ha realitzat un partit molt complet, de domini i múltiples ocasions especialment en la segona meitat, i ha aconseguit un punt que sap a poc. S’allarga la dinàmica positiva.

Bona arrencada dels nostres, que han generat un parell d’accions de perill sobre l’àrea defensada per Ballesté, no obstant això, en el 17′ els locals s’han posat per davant amb un fort tret de Xumetra, impossible per a Ramón. Uns minuts més tard, una altra vegada Xumetra ha provat fortuna amb un tir que s’ha anat fora. La rèplica del Cornellà ha arribat de les botes de Javi Jiménez amb una fuetada que ha sortit alta. A partir d’aquí, igualtat i oportunitat per a Becerra, prop del descans, amb un tret mossegat que ha atrapat Ballesté.

En el segon temps, bon inici dels de Fernández Romo, insistint i jugant en terreny rival. Tot just començar, acció dins de l’àrea i, amb tot a favor, rematada fora a escassos mil·límetres de Pablo Fernández. Els verds no han deixat en cap moment de generar perill i arribades però una vegada i una altra el porter i la defensa de la Garrotxa han impedit el gol.

Amb el pas dels minuts, el domini del Cornellà ha anat a més davant un Olot sense saber com afrontar la superioritat visitant. Així ha estat com en el 83′, arran d’un servei de cantonada, Becerra ha rematat de cap per introduir l’empat en el marcador. Amb les taules, Xumetra ha tingut en les seves botes el segon però finalment l’1 a 1 ha estat el resultat definitiu.

Partit de treball, domini i oportunitats que únicament ha tingut 1 punt de recompensa.

La pròxima jornada, la UE Cornellà rebrà, en el Nou Municipal, al RCD Espanyol B (diumenge, 18h).

Estadi: Estadi Mpal. Olot

Resultat: UE Olot 1-1 UE Cornellà

Gols: 1-0 (Xumetra, 17′) / 1-1 (Becerra, 83′)

Àrbitre: Daniel Yuste Querol. Ha amonestat als locals Vivi, Eloi, Masó i Ballesté.

UE OLOT: Ballesté, Masó (Carles Mas, 65′), Héctor (Peque, 88′), Pedro, Aspar, Alan Baró, Xumetra, Chavarria, Eloi (Salinas, 83′), Vivi i Kilian.

UE CORNELLÀ: Ramón, Pol Moreno, Javi Jiménez, Eloy, Guzmán, Cristian Pérez, Agus Medina, Nana, Pablo Fernández (Lobato, 68′), Abde (Mario, 89′) i Becerra (De Baunbag, 85′).

GUILLERMO FERNÁNDEZ ROMO: “Ens anem amb la sensació agredolça per no aconseguir la victòria. Després de l’1-0 ens hem imposat i hem generat molt. En la segona part hem dominat i ells han sabut defensar. Al final el marcador ha reflectit l’empat. Molt bon joc i poc premi.”