CRÒNICA | UE CORNELLÀ 1-0 CE L’HOSPITALET

Inicio » Notícies » Actualitat » CRÒNICA | UE CORNELLÀ 1-0 CE L’HOSPITALET

Victòria i continuem amb la preparació.
El Cornellà ha superat al CE L’Hospitalet en el penúltim duel de preparació gràcies a un tret llunyà de Gaspar, en l’últim minut, que ha superat al porter visitant.

Amb un onze amb canvis respecte al partit d’ahir davant el Peralada, els de Xavi Calm van sortir decidits a aconseguir un altre triomf. Va ser l’Hospi el que va mantenir la possessió en els primers compassos de partit però el Cornellà ràpidament es va fer amb el control i va passar a dominar.

En el minut 14, els de Xavi Molist van estar a prop d’avançar-se. El porter Aliaga va treure en llarg i la pilota va caure en els peus de David Jiménez que, després d’una bona intervenció de Ramón, no va poder finalitzar.

Passaven els minuts i el partit s’anava animant. El Cornellà va tenir dues oportunitats per avançar-se; primer, amb un tir de Manu Torres des de l’interior de l’àrea després d’una assistència de Juan Fernández. I tot seguit, amb una bona acció individual del mateix Juan que va acabar amb un tret molt col·locat a prop de l’escaire

Tot just començar el segon temps, Agus Medina va fregar el gol. Fort tret ras des de la frontal que Aliaga va atrapar en dos temps.

Poc després, l’Hospi ho va provar però el xut de Canari va sortir molt alt.

Ja en l’últim tram, Cornellà i Hospitalet van buscar el gol i els de Xavi Calm ho van aconseguir en l’últim sospir. Gaspar, amb un tir llunyà, va sorprendre al porter i va situar el definitiu 1 a 0 en l’electrònic.

El següent compromís de pretemporada de l’equip serà dissabte que ve dia 18 en el Mini Estadi davant el FC Barcelona B (20 h).

Estadi: Nou Municipal de Cornellà.

Resultat: UE Cornellà 1-0 CE L’Hospitalet

Gols: 1-0, Gaspar (89′)

Àrbitre: Oscar Sauleda Torrent. Va amonestar als locals Gómez i Agus Medina i al visitant Rodri.

UE CORNELLÀ: Ramón, Roman, Ricard, David, Manu, Marc, Gómez, Pep Caballé, Juan, Leo i Eloy.

També van jugar: Pere, Ignasi, Agus, Jaume Pascual, Gaspar, Gao i Jude.

CE L’HOSPITALET: Aliaga, Juste, Rodri, Axel, Gómez, Ripoll, Diego, David Jíménez, Javi López, Eudald i Javi Lara.

També van jugar: Gabriel, Cheick, Sala, Ton, Velillas, Canari, Dani,  Iván, Manzano i Kevin.

XAVI CALM: “Hem anat de menys a més. És clar que guanyar serveix per agafar confiança però cal millorar i seguir treballant coses de cara a l’inici de lliga. Estic molt bé, em sento còmode amb els jugadors i amb el càrrec de primer entrenador”