CRÒNICA | JUVENIL A 3-1 RCD MALLORCA

Inicio » Notícies » Actualitat » CRÒNICA | JUVENIL A 3-1 RCD MALLORCA
/ Actualitat, Crònica, Notícies

Remuntada i primera victòria a casa.

El Juvenil A, que ha començat perdent, ha realitzat una bona segona part i ha aconseguit remuntar en els últims 20 minutos per sumar la primera victòria a casa de la temporada.

Els visitants han colpejat primer. Als 15 minuts, després d’un bon llançament de falta, Elias ha posat per davant al Mallorca. Uns minuts més tard, l’empat ha estat molt a prop d’arribar; Valter ha assistit entre línies a Pablo però la rematada ha sortit fora per molt poc. Amb la derrota per la mínima s’ha arribat al final dels primers 45 minuts.

A la segona meitat, els verds han insistit i s’han mostrat actius en atac. Així ha estat com en el 72′, Pablo ha situat l’1-1 després de superar per alt al porter. Sense temps pràcticament per a la reacció, 3 minuts més tard, novament Pablo Ufano ha marcat i ha posat per davant al Juvenil A amb una altra bona definició.

Amb els bons minuts mostrats, els de Miguel Ángel Samprón no han afluixat i Gerard, faltant 5 minuts per al final, ha situat el tercer i definitiu 3 a 1 que permet al Cornellà sumar la primera victòria a casa de la temporada.

La pròxima jornada, el Juvenil A se desplaçarà al camp del jabac i Terrassa.

Estadi: Nou Municipal de Cornellà.

Resultat: Juvenil A 3-1 RCD Mallorca

Gols: 0-1 (Elias, 15′) / 1-1 (Pablo, 72′) / 2-1 (Pablo, 75′) / 3-1 (Gerard, 85′)

Àrbitre: Albert Ávalos Martos. Ha amonestat als locals Domingo i Ot i al visitant Carlos.

JUVENIL A: Carles, Joel, Domingo (Sola, 64′), Sergio, Iván, Ot, Javi (Pardilla, 86′), Oriol Pérez, Pablo (Hicham, 89′), Valter (Mulero, 64′) i Gerard.

RCD MALLORCA: Bernat, Carlos (Zamorano, 75′), Bravo (Omar 87′), Oscar, Ismael, Florit (Vizcaino, 87′), Albin (Markus, 70′), Alorda, Galvez, Elias i Miguel.

MIGUEL ÁNGEL SAMPRÓN: “Estem molt satisfets. En el primer acostament del Mallorca, hem provocat una falta en la frontal i s’han posat 0-1. Al descans hem pres la decisió de fer un pas cap endavant i la veritat és que a partir del minut 60 l’equip ha estat superior. Hem tingut eficàcia i les ocasions que hem tingut les hem marcat.”