CRÒNICA | JUVENIL A 3-0 UFB JABAC I TERRASSA

Inicio » Notícies » Actualitat » CRÒNICA | JUVENIL A 3-0 UFB JABAC I TERRASSA
/ Actualitat, Crònica, Notícies

Superioritat i victòria important.

El Juvenil A ha aconseguit 3 punts importants davant el cuer del grup. Dos gols en el primer temps li han servit al conjunt de Jorge Freixes per superar el seu rival i mantenir-se en la zona mitjana de la taula.

Després d’uns primers minuts d’igualtat en els quals els visitants han tingut una rematada de cap a les mans de Zalaya, el Cornellà ha agafat el pes del partit i ha aconseguit avançar-se gràcies a la diana de Mulero, després de superar per baix Dani.

En el 30′, rematada acrobàtica de Pablo que ha sortit fora per poc i uns minuts després, ha arribat el segon després d’un error del porter del Jabac i Terrassa. Poc abans del descans, Valter ha tingut el tercer amb un llançament de falta que el porter ha allunyat a córner.

En el segon temps, novament la iniciativa i el domini han caigut del costat local. Els de Jorge Freixes han generat perill sobre la porteria de Dani però les ocasions no s’han materialitzat. Els visitants, per part seva, amb prou feines s’han acostat a l’àrea defensada per un Zalaya que no ha tingut molta feina en la tarda d’avui. Finalment, un nou error en la defensa visitant ha originat el definitiu 3-0.

La pròxima jornada, nou partit a casa davant el CD Ebro (dissabte, 12h).

FITXA TÈCNICA

Estadi: Nou Municipal de Cornellà.

Resultat: Juvenil A 3-0 UFB Jabac i Terrassa

Gols: 1-0 (Mulero, 26′) / 2-0 ( pp, 35′) / 3-0 (pp, 90′)

Àrbitre: Rubén Mancera Antón. Ha amonestat als locals Javi i Pablo i als visitants Riqui i Ernest.

JUVENIL A: Zalaya, Iván, Domingo, Sergio, Joel, Ot, Valter (Rubén, 77′), Aschalew, Pablo (Hicham, 81′), Mulero (Pablo Franco, 87′) i Javi (Gonzalo, 83′).

JABAC I TERRASSA: Dani, Javi López, Aladar, Toni Calvo, Jahara, Torres, Riqui (Bayona, 82′), Ernest (Bellón, 88′), Alfaro, Martí (Monchu, 64′) i Rom (Arnau Estruch, 71′).

JORGE FREIXES: “Bona primera part on hem aconseguit moments de joc molt bons i que ens han permès aconseguir un avantatge important per no deixar créixer el rival. La segona part, malgrat ser positiva, hem tingut masses pèrdues que no ens han permès ser fluids en el nostre joc ofensiu. Content amb l’equip i amb ganes de continuar treballant.”