CRÒNICA J6 | UE CORNELLÀ 0-2 HÉRCULES CF

Inicio » Notícies » Actualitat » CRÒNICA J6 | UE CORNELLÀ 0-2 HÉRCULES CF
/ Actualitat, Actualitat Primer Equip, Crònica

Massa càstig.

El Cornellà ha caigut per primera vegada en lliga davant l’Hércules CF. Després del bon partit realitzat, amb domini i ocasions, l’equip no ha pogut puntuar davant el líder.

El primer tram de partit ha estat de domini local. El Cornellà, ha sortit molt intens i ha tingut dos serveis de cantonada amb perill en els primers 5 minuts.

Amb un Hércules poc incisiu en atac, els verds han aprofitat per seguir dirigint el partit i tenir una nova acció de perill als 22 minuts amb un tret de Carlos Esteve des de la frontal que s’ha marxat per sobre de la porteria.

La primera part ha arribat pràcticament al seu fi amb un bon llançament de falta de Gaspar que ha sortit per sobre del travesser.

En el segon temps, el Cornellà ha sortit decidit a marcar i ha estat molt prop d’aconseguir-ho. Primer Carlos Esteve, tot just començar, ha disparat fora després de rebre una perfecta assistència de Pere. I poc després, el mateix Esteve ha rematat a porteria però un defensor visitant ha allunyat el perill.

Els homes de Xavi Calm s’han mostrat superiors al seu rival i novament han tingut una clara ocasió de gol. Centre de Ricard i cop de cap d’Eloy Gila que s’ha marxat fregant el pal.

El crono no ha deixat de córrer i els verds no han deixat d’insistir sobre l’àrea alacantina davant un rival que ha portat poc perill a l’àrea defensada per Ramón. Però el futbol, en ocasions, és injust i l’Hércules s’ha avançat en el marcador en una acció de penal. Després del llançament de Carlos Martínez, Ramón ha refusat el perill però, en la jugada posterior, la pilota ha acabat dins de la xarxa.

A partir d’aquí, el Cornellà no ha deixat d’intentar-ho però Salinas, aprofitant un centre per banda, ha fet el segon i definitu 0 a 2.

Gran partit i poca recompensa per a un equip que ja pensa en recuperar-se per afrontar el duel de la setena jornada de competició.

La setmana vinent, el Primer Equip visitarà al CD Castellón (dissabte a les 19:00 h).

Estadi: Nou Municipal

Resultat: Cornellà 0-2 Hèrcules

Gols: 0-1, Carlos Martínez (81′) / 0-2, Salinas (87′)

Àrbitre: Alexandre Alemán Pérez. Ha amonestat als locals Eloy Gila i Ricard i als visitants Pablo Íñiguez i Juli.

UE CORNELLÀ: Ramón,  Pere, Ricard, Goldar, Borja, Fall, Eloy Gila (Manucho, 67′), Pep Caballé (Leo, 82′), Carlos Esteve (Juan, 82′), Agus Medina i Gaspar.

HÉRCULES: Ismael Falcón, Juanjo Nieto, Adrián, Pablo Íñiguez, Samuel, Fran Miranda, Pol Roigé (Alvarado, 71′), Diego Benito, Juli (Nani, 88′), Carlos Martínez i José Fran (Salines, 54′).

XAVI CALM: “El resultat és injust. Hem fet un bon partit. Estic content amb tots els jugadors. Al Cornellà fa un any i mig que no li xiulen un penal a casa, és una dada que dóna per pensar”