CRÒNICA J4 | RCD MALLORCA 2-1 JUVENIL A

Inicio » Notícies » Actualitat » CRÒNICA J4 | RCD MALLORCA 2-1 JUVENIL A
/ Actualitat, Crònica, Notícies

S’escapa el primer punt en l’afegit.

El Juvenil A no va poder sumar en la seva primera visita del curs a les Balears després d’encaixar el gol de la derrota superats els 90 minuts reglamentaris.

Un inici amb gol en contra, als 3 minuts, va posar el partit costa amunt als homes de Gonzalo Riutort, als quals els va costar ficar-se en el xoc i generar perill. Malgrat el domini local en el marcador, els verds es van anar sentint còmodes i van marxar al descans amb millors sensacions.

En el segon temps, el ritme del Cornellà va augmentar i va millorar la presència en atac. D’aquesta manera, Gonzalo va aconseguir igualar de penal superada l’hora de partit. A partir d’aquí, l’equip va mantenir la bona línia i va tenir oportunitats per posar-se per davant, no obstant això, el temps de descompte va jugar una mala passada als nostres en forma de gol; en un centre lateral arran d’una falta al mig camp, el local Federico va fer el segon i definitiu 2-1.

La pròxima setmana, cinquena jornada de lliga contra el CD San Francisco al Nou Municipal (dissabte 28/11 a les 17h).

Estadi: Ciutat Esportiva Antonio Asensio

Resultat: RCD Mallorca 2-1 Juvenil A

Gols: 1-0 (Bartomeu, 3′) / 1-1 (Gonzalo, 63′ p.) / 2-1 (Federico, 90′)

Àrbitre: Álvaro Varón Aceitón. Va amonestar els locals Marcos i Federico, i els visitants Rayo i Aschalew.

RCD MALLORCA: Juan, Sergio, Marcos, Ismael, Liam, Bartomeu, Gabriel, Toni, Iván, Daniel i Llabres.

També van jugar: Federico, Mario i Christian.

JUVENIL A: Érik, Álex, Gerard, Marcos, Rayo, Aschalew, Pablo, Pardilla, Bellido, Iker i Gonzalo.

També van jugar: Gerard, Leo, Mamadouba, Jaume i Juanca.

GONZALO RIUTORT“Partit que vam anar de menys a més. Ens va costar entrar en el partit però a poc a poc ens vam anar sentint més còmodes. En la segona part vam ser més agressius, amb els jugadors de dins, i vam guanyar en confiança. Fruit d’aquesta millora, en una transició, Gonzalo va forçar un penal i ell mateix el va transformar. Vam continuar mantenint aquesta bona versió i això ens va permetre disposar de diverses accions a pilota parada, sense encert. I en l’última jugada del partit, en una falta penjada, ens van fer el segon sense temps per tornar a treure de centre.”