CRÒNICA | FC BARCELONA B 3-1 UE CORNELLÀ

Inicio » Notícies » Actualitat » CRÒNICA | FC BARCELONA B 3-1 UE CORNELLÀ
/ Actualitat, Actualitat Primer Equip, Crònica, Notícies

Posem punt i final al període de preparació.
El Cornellà cau en el Mini Estadi davant el FC Barcelona B i posa fi a la pretemporada. El gol d’Agus Medina en la segona part ha fet justícia al bon treball de l’equip.

Arrencada frenètica dels de García Pimienta que, mitjançant Mujica, han marcat dos gols en 10 minuts.  L’ex jugador del Cornellà ha superat a Ramón amb un potent tir per fer l’1 a 0 i, després d’una paret amb Riqui Puig, ha signat el segon.

Amb el pas dels minuts els verds han intentat sobreposar-se als dos gols locals amb una acció de falta de Leo que el col·legiat ha invalidat per fora de joc.

Poc després, una altra vegada Mujica ha estat a prop de fer el tercer però la mà de Ramón ho ha evitat.

El Cornellà en cap moment ha deixat d’intentar-ho i Pere Martínez gairebé aconsegueix reduir distàncies en el marcador amb un tir que s’ha estavellat en la fusta.

Als 33 minuts de partit, l’àrbitre ha anul·lat un gol a Borja després de caçar una pilota dins de l’àrea petita que venia d’una aturada d’Ezkieta.

Al fil del descans, Cucurella ha marcat el tercer després d’un centre-xut en el que Ramón res ha pogut fer.

En el segon temps el Cornellà ha mostrat una versió molt millorada a la de la primera meitat. Tot just començar, Ezkieta ha hagut d’intervenir en un tret de falta de Leo Ramírez.

En el 57′, Agus Medina ha retallat diferències en el lluminós amb un xut des de la frontal que ha tocat el porter i ha entrat.

Amb el pas dels minuts, el Cornellà s’ha sentit còmode i ben situat, fins i tot superior en bona part del segon temps.

Fins al xiulet final, els de Xavi Calm han competit i han buscat un altre gol per acostar-se en el marcador.

S’han acabat les proves i els partits de preparació. Diumenge que ve dia 26, el Primer Equip començarà la lliga en el camp de la UE Olot (18 h).

FITXA TÈCNICA

Estadi: Mini Estadi.

Resultat: FC Barcelona B 3-1 UE Cornellà

Gols: 1-0, Mujica (2′) / 2-0, Mujica (12′) / 3-0, Cucurella (43′) / 3-1, Agus Medina (56′)

Àrbitre: Albert Català Ferrán. Va amonestar als visitants Agus Medina i Leo.

FC BARCELONA B: Jokin Ezkieta, Morer, Mingueza, J. Cuenca, Cucurella, Sarsanedas, C. Pérez, Riqui Puig, Mujica, Collado i Ballou.

També van jugar: Miranda, Chumi, Monchu, Abel Ruíz i McGuane.

UE CORNELLÀ: Ramón, Pere, Ricard, Borja, Manu, Fall, Eloy, Agus, Juan, Leo i Gaspar.

També van jugar: Ignasi, David Goldar, Pep Caballé, Jaume Pascual, Gómez, Jorge Juliá, Héctor Camps, Marc, Gao i Jaume Batista.

XAVI CALM: “S’ha de diferenciar la valoració en dues parts. Amb pilota hem estat bé però ens ha faltat contundència i agressivitat defensiva. I la segona meitat m’ha agradat amb i sense pilota. Hem anat evolucionant en la pretemporada. De cara al partit de la setmana que ve hem de millorar l’aspecte defensiu”