CD CALAHORRA – UE CORNELLÀ (JORNADA 18)

Inicio » Notícies » Actualitat » CD CALAHORRA – UE CORNELLÀ (JORNADA 18)
/ Actualitat, Actualitat Primer Equip, La prèvia, Notícies

CD CALAHORRA – UE CORNELLÀ (JORNADA 18)

Arriba el primer repte del 2023.

La Unió Esportiva Cornellà s’encarregarà d’estrenar la jornada, i el nou any, en el grup II de Primera Federació. Els verds visitaran, per tercera vegada aquest curs, La Rioja per enfrontar-se al CD Calahorra.

Ja han passat gairebé tres setmanes de l’últim partit, que va acabar amb victòria davant el Numancia, i la UEC té ganes de competir per sumar uns nous i necessaris 3 punts. L’últim triomf, que va permetre als nostres sortir dels llocs de descens, ha de servir com a punt d’inflexió per encarar aquests dos últims partits de la primera volta i tota la segona amb la màxima il·lusió i la major de les garanties.

El primer rival del nou any serà el CD Calahorra. El conjunt de La Rioja, situat en l’última posició de la classificació, arriba al partit contra el Cornellà estrenant míster; Carlos Pouso en lloc de Juan García. Sens dubte, duel molt complicat el que disputaran els nostres a La Planilla (primera visita a aquest escenari), davant un rival obligat a sumar de 3 en 3 per escapar de la seva actual situació.

DADES D’INTERÈS

  • Horari: Dissabte 7 de gener, 17h. La Planilla.
  • Àrbitre: Pedro Eugenio Muñoz Piedra.
  • Seguiment: A través de la plataforma inSports.TV i pel compte oficial de Twitter del club: @ue_cornella amb el hashtag #CalahorraCornellà. 

© 2024 - U.E. CORNELLÀ. Powered by: aloewebs