CD ALCOYANO 1-0 UE CORNELLÀ (JORNADA 32)

Inicio » Notícies » Actualitat » CD ALCOYANO 1-0 UE CORNELLÀ (JORNADA 32)

Derrota per la mínima a El Collao.

La UE Cornellà ha caigut en la seva visita a Alcoi en un partit bastant igualat, amb poques ocasions i en el qual els petits detalls han estat determinants.

En la primera meitat, una ocasió clara per a cada equip. Als 9 minuts de joc, una passada entre línies ha deixat tot sol a un atacant local davant Lucas i la rematada s’ha estavellat en la fusta. Uns minuts més tard, però, en un servei de cantonada per a la UEC, Andreu s’ha trobat la pilota a l’àrea petita i la seva rematada, una mica forçada, ha sortit per sobre del travesser. Ja en la recta final del primer temps, l’Alcoyano s’ha avançat en el marcador arran d’un servei de cantonada i, amb l’1-0, s’ha arribat al descans.

En la segona meitat, i per sota en el marcador, el Cornellà ho ha intentat però no ha tingut fortuna de cara a porteria. Nahuel i Alex López, amb les seves accions, han portat perill a l’àrea rival sense èxit. I fins al final, l’equip ha mantingut les opcions d’aconseguir empatar davant un rival directe en la classificació.

Amb aquest resultat els verds es mantenen amb 39 punts en la zona mitjana/baixa de la classificació.

El proper diumenge la UE Cornellà rebrà el CD Calahorra a l’RCDE Stadium (19:15h).

FES-TE ABONAT! CLICK AQUÍ

Estadi: El Collao

Competició: Jornada 32 – Primera Federació grup II

Gols: 1-0 (Juanan, 42′)

Àrbitre: Jorge Díaz Escudero. Ha amonestat els locals Álvaro Vega i Fran Miranda, i els visitants Kike, Carlos Blanco i Nana.

CD ALCOYANO: Bañuz, Primi, Lobato, Álvaro Vega, Fran Miranda, Juanan, Agüero (Soler, 77′), Moyita (José Carlos, 90′), Lillo, Armental (Liberto, 77′) i Alcaina (Moha, 65′).

UE CORNELLÀ: Lucas, Gerard, Andreu, Tavares (Nahuel, 62′), Gil, Nana, Kike (Alfred, 59′), Carlos (Enri, 75′), Redru, Ramón (Fullana, 59′) i Alex (Mamor, 75′).